Hol tudok venni kutyának interaktív játékot?
Figyelt kérdés
Szeretnék venni kutyámnak interaktív játékot ami az agyát mozgatja meg. Ilyenekre gondolok mint pl. ezen amik ezen honlapon vannak [link] a baj mindössze, h utánvéttel nem tudok nálluk venni, az én bankártyámat meg nem tudják elfogadni. Kerestem google-ba ilyen játékot áruló boltokat de semmi eddig. Ha vki tud segíteni, annak örülnék. :)2012. júl. 22. 20:50
1/5 anonim válasza:
szerintem sokkal örömetlibb esemény az, ha Te játszol a kutyával. Erősiti a kettőtök közötti köteléket, és megismeritek egymást. Annyira drágák ezek a vackok.
De ha ragaszkodsz hozzá, szerintem érdeklődj náluk e-mailbe, lehet, hogy futárszolgálattal, vagy utánvéttel is ki tudják neked vinni.
2/5 A kérdező kommentje:
Napi minimum 1 órát, ha nem melózok 2 órát is foglalkozom vele, de ilyenkor csak fizikailag "mozgatom", szeretném az agyát is tornáztatni. :] Persze ha van vki ötlete, h ezt házilag, h tehetném meg, kíváncsian várom! :D
2012. júl. 22. 21:32
3/5 anonim válasza:
pl. elkezded a kiskutyádat tanitani. Ül, fekszik, helyben marad, lábnál követés, labdázás, labdakeresés, ezek mind olyan feladatok amik a kis agyát fárasztják, egyben nagyon hasznosak is a későbbiek folyamán.
4/5 anonim válasza:
Taníts neki trükköket, vagy játssz vele itt a piros, hol a pirost: 3db kisebb méretű agyagcserép +jutalomfalat/táp kell hozzá, a többi nagyjából megegyezik az emberi játékkal.
Amúgy pont tegnap láttam ilyen játékokat a Kik-ben, 2-3e Ft-ért.
5/5 A kérdező kommentje:
ül, fekszik, felül, marad, behívás, pacsi, integetés ezt mind tudja, gondoltam vmi mással próbálkoznék.
Azért köszi a válaszokat, a cserepes dolog jól hangzik. :]
2012. júl. 22. 22:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!