A kutyának lehet algopyrint adni?
Figyelt kérdés
Mindenhol mindenki mást mond.Van aki azt mondja hogy nem lehet mert gyomorvérzést okoz, van aki azt mondja hogy lehet.Most akkor lehet adni vagy nem???!!!2012. júl. 21. 18:55
1/8 anonim válasza:
Lehet adni, de ne a legerősebbikből. Enyémnek ha fáj a lába, akkor egy felet adok neki, dokink javasolta még annak idején.
2/8 anonim válasza:
én nem adnék a kutyámnak semmilyen emberi gyógyszert,hacsaknem orvos adja. Nem tudhatod hogy a te testméretű kutyádnak mennyi kell pontosan,plusz ha fáj valamije ott az orvos,majd ő elmulasztja.
3/8 anonim válasza:
Inkább kérdezd meg az orvost nehogy valami baja legyen
4/8 anonim válasza:
Ha lehet adni (nem tudom), akkor keveset adj. Iciripiciri kutyának 1/8-ad tabletta is elég. Már, ha lehet adni. Keress rá a neten egy állatorvosi ügyeletre, és hívd fel őket, ez a legegyszerűbb megoldás!
5/8 anonim válasza:
N.V: Algopyrinből egy, azaz 1 féle hatáserősség létezik.
Egyébként csatlakozom az előttem szólóhoz, hogy nem adnék be a kutyámnak magamtól gyógyszert, pedig gyógyszerész vagyok, tehát "valamelyest" értek hozzá. Ha a kutyusnak láza van vagy fáj valamije, akkor az okot kellene meszüntetni, mielőtt még nagyobb baja lesz, ráadásul az adagolást sem tudod.. Nem tudnád legalább felhívni az állatorvost, hogy megkérdezd? Egyébként anno az állatorvosunk azt mondta, hogy csak és kizárólag magas láz esetén lehet adni a kutyának, mert egyébként bepisil tőle.
6/8 anonim válasza:
az enyémnek is lábfájásra azt ajánlotta az orvos. elvileg semmi baja nem lesz tőle, de inkább vidd el dokihoz, mert lehet h nem is az a baja, mint amire te gondolsz!
7/8 anonim válasza:
Igen lehet és csak ezt lehet fájdalom csillapítóként adni!Ezt állatorvos mondta!Nekem kis termetű a kutyusom 2,5kg és egy negyedet szabad neki adnom!
8/8 anonim válasza:
Az enyémnek akkora javasolta az orvos, hogy adjunk, amikor babéziás volt. Délután beoltotta, de éjjelre megint lázas volt, és akkor mondta, hogy adjunk neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!