Szobakutyát szeretnénk venni. Yorki, bolognese, frisé, vagy havanese. De anyukám lekötötte, ingyen, fajtatisztát. Lehetséges ez?
Sziasztok!
Anyukűm nagyon szeretne egy kis szobakutyát. Bichon frisé, bichon bolognese, vagy bichon havaneset....na, meg yorkit. Igen ám. Csak fajtatisztát...ingyen. Max. 5e. forintot ad érte...én yorkit szeretnék. Lehetséges lenne, hogy ingyen kapjunk?
Köszönöm!
ingyen nem kapsz fajtiszta kutyát, ha csak nincs egy olyan rokon, barát, ismerős, akinek van ilyen kiskutyája és ingyen odaadja... én egy ismerősömtől kaptam a havanesem "ingyen", mert csak az oltásokat kellett kifizetnem így is 20ezer volt a kutya + azóta még vettem felszereléseket neki /póráz, játékok, fekhely stb./ már legalább 35ezerbe van a kutya és az utolsó oltását majd holnap fogja megkapni, és 3 hete van nálam.
úgy h arra készülj/készüljetek h ha ingyen is kapjátok akk is legalább 40-50 ezret rá kell költeni az 1. évbe!
Szerintem eddig nem vettétek észre, hogy anyám teljesen nem ért a kutyákhoz - én jobban... palatapincsi is jóljönne neki. 1 és fél millió forintunk van... anyuval meg majd tisztázom.
Köszönöm az első válaszát!
Szia!
Én nem értek egyet a többiekkel, mert láttam fajtiszta kutyát ingyen, de a fajtiszta kutya sokkal könnyebben betegszik meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!