Hallottatok már olyanról, hogy egy kutya tüsszentés helyett ásít a cigi füst hatására, ha rá fújják? :D
És olyanról, hogy az embert, aki cigifüstöt fúj az állatra leütik?
Egyébként nem kell sok ész hozzá, hogy rájöjj azért csinálja, mert arra "kér", hogy ne tedd. Amúgy miért is tüsszentene a füsttől? Az emberke is inkább köhögnek tőle vagy csak bosszankodnak. Tüsszenteni akkor szokás, amikor valami ingerli az orr nyálkahártyáját pl. por, kisebb részecskék stb.
Első! Igenis a kutya tüsszent a cigifüstöt szippant be véletlenül. Az enyém mindig tüsszent és odébb megy, mert zavarja.
Ásítást jól írták, azért csinálja mert frusztrált.
első vagyok
"Nyugi, nem szoktam kínozni vele :) Csak néha mosolygok rajta ha csinálja :) " Ha nem szoktad kínozni vele, akkor hogyan tudsz rajta mégis mosolyogni? Ha nem kínzod vele, ergo, sor sem kerül a dologra, akkor nincs min mosolyogni.
De mondjuk mindegy is, mire gondoltál.
"Mert van még 3 kutya a háznál rajta kívül és csak ő csinálja ezt :D " Tehát mindegyikkel kipróbáltad, gratulálok.
"Első! Igenis a kutya tüsszent a cigifüstöt szippant be véletlenül. Az enyém mindig tüsszent és odébb megy, mert zavarja." A kutyák akkor is képesek tüsszenteni, ha zavarod őket valamivel. Pl. az enyém akkor is tüsszentett, ha ráfújtam a levegőt. Kiskoromban néha úgy játszottam vele (ritkán), hogy ráfújtam az orrára és akkor mindig tüsszentett és rázta a fejét. Sokszor még ugrált és mellé játékosan ugatott is. De a tüsszentés sose maradt el, pedig nem fújtam rá semmit, még port sem.
De természetesen más kutyáknál is észrevettem már hasonlót - az én esetemre alapozva nem írtam volna le a fenti állításomat.
Ne fújd már a kutyára a füstöt, a passzív dohányzás, amit a kutyád is csinál, sokkal jobban árt, mintha cigiből, szűrővel szívná. Én nem fújtam, de mikor a kutyám felé szállt, ő konkrétan vicsorgott rá, aranyos volt, sose láttam vicsorogni egyébként, csak akkor először, és utoljára. :)
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!