Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hallottatok már olyanról,...

Stella08 kérdése:

Hallottatok már olyanról, hogy egy kutya tüsszentés helyett ásít a cigi füst hatására, ha rá fújják? :D

Figyelt kérdés
2012. júl. 22. 02:49
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

És olyanról, hogy az embert, aki cigifüstöt fúj az állatra leütik?

Egyébként nem kell sok ész hozzá, hogy rájöjj azért csinálja, mert arra "kér", hogy ne tedd. Amúgy miért is tüsszentene a füsttől? Az emberke is inkább köhögnek tőle vagy csak bosszankodnak. Tüsszenteni akkor szokás, amikor valami ingerli az orr nyálkahártyáját pl. por, kisebb részecskék stb.

2012. júl. 22. 05:39
 2/9 anonim ***** válasza:
Az ásítás nem csak a fáradság jele, hanem a frusztráltságé is. Ne fújkáld a kutyára, mert baromira idegesíti, és meg is értem.
2012. júl. 22. 06:23
 3/9 anonim ***** válasza:
Ha neked romokban van a tüdőd a bagótól, akkor az állatnak is legyen. Remek.. Ma már ciki a cigi, nem vetted még le?
2012. júl. 22. 07:19
 4/9 anonim ***** válasza:

Első! Igenis a kutya tüsszent a cigifüstöt szippant be véletlenül. Az enyém mindig tüsszent és odébb megy, mert zavarja.

Ásítást jól írták, azért csinálja mert frusztrált.

2012. júl. 22. 12:00
 5/9 A kérdező kommentje:
Nyugi, nem szoktam kínozni vele :) Csak néha mosolygok rajta ha csinálja :) Mert van még 3 kutya a háznál rajta kívül és csak ő csinálja ezt :D bár vannak érdekes szokásai :D
2012. júl. 22. 12:41
 6/9 anonim ***** válasza:
Hát az én kutyám nem szokott semmit csinálni, MIVEL én nem is fújom rá a füstöt! Nem akarom őt evvel szennyezni.
2012. júl. 22. 13:49
 7/9 anonim ***** válasza:

első vagyok

"Nyugi, nem szoktam kínozni vele :) Csak néha mosolygok rajta ha csinálja :) " Ha nem szoktad kínozni vele, akkor hogyan tudsz rajta mégis mosolyogni? Ha nem kínzod vele, ergo, sor sem kerül a dologra, akkor nincs min mosolyogni.

De mondjuk mindegy is, mire gondoltál.

"Mert van még 3 kutya a háznál rajta kívül és csak ő csinálja ezt :D " Tehát mindegyikkel kipróbáltad, gratulálok.

"Első! Igenis a kutya tüsszent a cigifüstöt szippant be véletlenül. Az enyém mindig tüsszent és odébb megy, mert zavarja." A kutyák akkor is képesek tüsszenteni, ha zavarod őket valamivel. Pl. az enyém akkor is tüsszentett, ha ráfújtam a levegőt. Kiskoromban néha úgy játszottam vele (ritkán), hogy ráfújtam az orrára és akkor mindig tüsszentett és rázta a fejét. Sokszor még ugrált és mellé játékosan ugatott is. De a tüsszentés sose maradt el, pedig nem fújtam rá semmit, még port sem.

De természetesen más kutyáknál is észrevettem már hasonlót - az én esetemre alapozva nem írtam volna le a fenti állításomat.

2012. júl. 22. 19:30
 8/9 anonim ***** válasza:
Az ásítást én akkor is megfigyeltem raktuk, ha unnak valamit, játékot, simogatást, így jelzik, hogy mostmár hagyj békén.
2012. júl. 23. 05:21
 9/9 anonim ***** válasza:

Ne fújd már a kutyára a füstöt, a passzív dohányzás, amit a kutyád is csinál, sokkal jobban árt, mintha cigiből, szűrővel szívná. Én nem fújtam, de mikor a kutyám felé szállt, ő konkrétan vicsorgott rá, aranyos volt, sose láttam vicsorogni egyébként, csak akkor először, és utoljára. :)

16/L

2012. júl. 23. 06:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!