Nálatok a kutya az ágyban alszik veletek? Kik azok akik megengei neki? És akik nem azok miért?
Szó sem lehet róla!!!
Egyrészt a nevelési elveim miatt, másrészt a tisztaság miatt.
A kutya mégis csak KUTYA, akinek nincs keresnivalója az ÉN ágyamban, főleg, hogy én vagyok a főnök. Van neki szép kutyaháza, abban alhat...bár nyáron inkább a homokban alszik :) Ilyenkor főleg kinti kutya, nem is akar bejönni. Ősztől tavaszig kinti-benti kutya, bent kap egy vastag pokrócot, de sokszor a hideg linóleumon fekszik.
Nem szeretnék az ágyamban kutyaszőrt, nyálat és egyéb testnedvet látni.
Elég, hogy minden ruhám, táskám kutyaszőrös, minden apró zsebecske tele van táp morzsával és megszáradt párizsidarabkákkal :D
Kan kutya lévén egyáltalán nem higiénikus az ágyban alvása! Mondom ezt úgy, hogy kiránduláskor simán kutyás kézzel eszek, nem érdekel...de aludni tiszta ágyikóban szeretek :)
Az első nap, ahogy hozzám került a menhelyről, bepróbálkozott. Utolsó pisiltetésből jöttünk be a házba, flexin volt, előreküldtem, amíg zártam az ajtót. A 8 méteres flexit szépen kihúzta és feltehénkedett a hófehér ágyneműmre sárosan :D :D :D Finoman közöltem vele, hogy azért ezt mégsem kéne :)
Az udvaron volt egy rossz fotel, abban pihenhetett: ha Nagyapám éppen bele akart ülni, akkor Argos szó nélkül lepattant! A fotelt kidobtuk, egy rossz heverő van az udvaron, azon nem akar feküdni :)
A múltkor mondjuk egy rossz pléddel volt letakarva az ágyam, akkor felhívtam és egy jó fél órát simogattam, hozzábújtam...nagyon jól esett, az tény :D ezt szoktuk művelni a fűben mondjuk :)
Előző kutyám kistestű volt, panelban volt: Ő sem mehetett ágyba. Vizeletet csepegtetett néha, tehát egyrészt higiénia miatt, másrészt az említett nevelés és tisztaság dolog miatt. Ágynemű húzás előtt néha felhívtam az ágyba, de max 5 perc múlva önként távozott :D
Mindenkit lepontoztak. Függetlenül attól, hogy ágyban alszik a kutyája vagy sem.
Enyém ágyban alszik, és ettől nem lesz falkavezér. Azonnal le tudom küldeni az ágyból ha akarom. Nem ő parancsol, az az én "fekhelyem". Csupán megengedem neki, hogy feljöhessen.
a kutyának saját ágya van, ott alszik és ott is eszik.
a cica velem alszik az ágyban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!