Nálatok a kutya az ágyban alszik veletek? Kik azok akik megengei neki? És akik nem azok miért?
én egyáltalán nem ítélem el ezt, de én az ágyba nem engedem be őt, megvan a saját kis helye ő ott aludjon!
a hálószobába egyébként se szabad bejönnie, mert az 1 olyan hely ahol állatnak sztem nincs helye, de a nappaliba a kanapéra feljöhet.
Nem. Soha nem engedném...
1, 3 kutyám van (+ a macska...) és ez a szám csak nőhet bármikor... Nem férnénk el.
2, nem kényelmes
3, akármilyen tiszta egy állat, van szőre, nyála stb... Hullik ide-oda... Aztán te meg odafekszel meztelenül akár. Nem undorodok tőle, isten ments! De főleg nőként vigyázni kell az ilyennel.
4, ha esetleg párom van, akkor ez elveszi az intimitást. Szeretnék vele kettesben lenni, stb. Nem akarom, hogy úgy kezdődjön pl a szex, hogy "na drágám nincs bent a kutya, ugye?"... Ha nincs párom akkor meg azért nem. Mindenem a kutyáim, egész nap nvelük vagyok, szükségem van egy kis privát szférára is.
5, nevelési szempontból nem előnyös szerintem. Persze ha van egy tökéletes nevelt kutyád aki tökéletesen tisztel, akkor talán. De valljuk be, a legtöbb emberé nem ilyen. Lehet, hogy 2 kg-os Fifike nem fogja leharapni a fejed és kitúrni az ágyból, de mindenképpen okozhat kavarodást. Én például próbáltam a kutyámmal régebben. Hát csak az lett belőle, hogy nem érti egyszer miért jöhet fel, máskor miért nem (amikor nem vagyok ott), csak az lett belőle, hogy felszökött amikor nem voltam ott. Hát lehet hogy az én kutyám buta, de nem hiszem.
Van a kutyának saját helye, sokszor még az is lehet, hogy "márkásabb" mint a saját ágyam... Mindenkie elfér kényelmesen a saját helyén, szereti... Nem fogok belehalni, hogy pár méterre kell tőlük aludnom. Nekem ez a véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!