Minden vágyam egy kutyus. Lehetséges ez iskola, és edzés mellet?
Nem, nem lehetséges.
Ilyen körülmények közé nem ajánlok kutyát. Miért akarjátok megszabni, hogy hogy nézzen ki? Ez nem egy felelős kutyatartóra jellemző felfogás.
Így teljesen el lenne hanyagolva.Méghogy ne tapossa ki a füvet?!Basszus, mintakutyát akartok.
Nem, semmiképpen ne legyen kutyátok! Ez az életforma számára lenne borzalmas.
Ha tényleg az egész család szeretné, és mindenki foglalkozna vele, nem csak te akkor lehetne. Anyukád, apukád is kivihetné mindennap sétálni egy-fél órára. Színválasztást nem igazán értem, ehhez akkor szoktak ragaszkodni, ha már kinéztek egy fajtát.
Nálunk szép a pázsit, szerintem kistestűek (nálunk két csivava van) nem tudják annyira kifeküdni. Naponta többször sétálnak, így egészségügyi dolgaikat sem a kertben végzik.
Szerintem egy kutya nagyon jó hatással tud lenni a gyerekekre, mi mindig is tartottunk kutyát.
Gondoljátok át, ki mit vállalna be a kutyáért, mit tenne meg. Ha át tudjátok beszélni, hogyan lenne a tanítgatás, sétáltatás, etetés, játék, szerintem lehetne kutyát tartani, más is dolgozik, iskolába jár, edzésre jár, mégis tud megfelelően kutyát tartani.
Mivel kezdő kutyatartók vagytok, fontosnak tartanám megemlíteni, hogy előfordulhatnak balesetek, amikor a kiskutya bekakil-bepisil, kölyökkorában rághatja a bútorokat, cipőket és mindent amit talál, ha nem jól szoktatjátok és egyedül hagyjátok felnőtt korában ugathat és rombolhat is, ha nem fésülitek tele lehet a lakás szőrrel, télen és ősszel séta után meg kell törölni, langyos vízzel lemosni különben az egész lakás sáros lesz.. csak hogy ne csak a szép oldaláról beszéljünk. :)
kösz mindenkinek
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!