Hogy adtatok nevet a kutyátoknak? Mi alapján? Mennyire illik rájuk azóta is?
Nekem egy két éves tacskóm van.
Két név között morfondíroztam,mikor még csak képen láttam őt.Csibész és Pajtás.
Mikor megláttam és rögtön rájöttem ,ő Pajti lesz!:)
Hamar megtanulta a nevét.
Azóta is az a puszilkodós ,védelmező ,hűséges pajtim.:)
Nekem két huskym van, két szuka.
Az egyik neve Maya, a Kutyahideg film főszereplőjéről kapta a nevét és nagyon illik rá.
A másik pedig Mystic, mivel felemás szemei vannak, szerintem rá is illik a neve:D
az enyém úgy kapta a nevét, hogy amit előtte 2 éve kiválasztottam nagy kínkeservvel, az álomnév, nem illett a kutyára. nem érte mentem, de ő lett a szerelem, ránéztem, és tudtam, hogy ő bizony nem az lesz... volt szűk egy hetem újat választani, és egyik név sem volt jó, amit előre gondoltam, pedig egy oldalnyi név van összegyűjtve :D szóval gyorsan kerestem újat, nagy kretívan a kedvenc zenekarom frontemberéről lett elnevezve, ez van... szerintem illik rá, a család örült, hogy nem az első név lett a neve, mert szerintük béna, az utcán senki sem érti, se becézve, se rendesen, de nekem tetszik :D
és úgy egy hét alatt megtanulta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!