Kiskutyám tenyésztője 2 hétre (utazás) visszafogadja a kutyánkat. Hogyan illik megköszönni?
Figyelt kérdés
Nagyon-nagyon lelkiismeretes, nem csak velünk, minden tőle származó kutyussal, még ilyet nem is láttam előtte. Csak a kutyám tápját kell majd kifizetnem, azt mondta, mivel nem külön fogja etetni. Szerintetek pénzt próbáljak még adni, valami ajándékot, esetleg nagyobb adag táppal köszönjem meg neki?Nagyon jó dolga lesz ott a kutyusomnak ugyanis és tényleg nagyon tisztelem a hozzáállását!2012. júl. 19. 13:09
1/6 anonim válasza:
Hálaajándékot mindenképp adjál neki.Azt már te tudod hogy mi lenne alkalmas :)
2/6 anonim válasza:
Pénzt úgysem fog elfogadni. A táp nem rossz ötlet, de ahhoz tudni kell, hogy ő mivel etet.
Vagy pedig ajándékot, bon-bon, valami jóféle ital, stb.
3/6 anonim válasza:
vinnék neki egy üveg bacardi fehérrumot :D
4/6 anonim válasza:
ha nem akarsz olyan személyeset akkor ital az tényleg jó, de ha jóban vagytok és személyeset akarsz akkor a kutyáiról csináltathatnál egy olajfestményt. Nem drága kb annyiért csinálják mint egy ital ára,de nagyon szép,és helyben be is keretezik neked.
5/6 anonim válasza:
Táp a legjobb, egy tenyésztőnél abból sosem elég
6/6 Akiteki válasza:
Attól függ, milyen viszonyban vagytok. Én speciel semmit nem szoktam elfogadni. Örülök, hogy egy kicsit nálam vannak az utódok, esetleg gyakorolunk velük behívást, ringdresszurát, épp mire van szükség. Csak egy kis tápot szoktam kérni, ha nem ugyanazt eszi, mint az itthoniak, hogy ne legyen gond a hirtelen váltással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!