Német juhász vagy Német boxer az erősebb kutya?
Mi ez? Óvoda? Időnként feltűnnek ilyen bugyuta kérdések.
Egyik sem erősebb. Az én kutyám a legerősebb !És az én apukámnak van a legnagyobb autója.:))))))))))))
mi a f.szt irkálsz oda te nyomorult ba.dmeg-.- ha nemtudsz normális választ adni-.- pfff.kivagyte
Ezt a levelet kaptam tőle. Értelmes fiatalember. Mostmár biztos vagyok, hogy ugyanaz az 'ember' teszi fel ezeket a kérdéseket.
k.rva anyád ,hogy van
Az üzenet szövege: Kis b.zi a k.rva anyád ,hogy érti amgát ?:D sz.rházi ennyivagy ba.dmeg :D:D:D:D:D:D:D: próbálsz úgy védekezni,hogy magad mögé állítasz embereket ?:D:D:D:D:D:D:D:D::D:D:D neked értelems egy szüleid lehetnek :D olyan besült suttyók,mint te :D
El sem olvasom, csak míg a trágár szavakat kipontozom:)
"AZért mert,én megtehetem én gazdag vagyok, sokkal több pénzünk van,mint nektek"
Ezta a válasz kaptam vissza. jó normális ember az ilyen :D
"Én megtehetem nekünk van pénzünk" most amugy kitaláltam megint 1 szöveget ,hogy hülyének nézzenek téged .xd
Most meg ezt írta
" most miért másolod be ???? kitölröm ha te is "
EZt írta XDXD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!