Pár hetes kiskutyákat mennyibe kerül elaltatni? Részletek lent.
Apukámnál lett 12 kiskutya, és valamit kellene csinálni velük. Mennyibe kerül az altatás? Gondolom nem annyi, mint egy felnőtt kutyánál. Vagy igen?
És mielőtt mondanátok, igen, felelőtlen volt, én kb tucatszor mondtam, hogy vigye el ivartalanításra, de hiába beszéltem neki. Most meg menhelyre akarja majd vinni őket. De oda nem fognak ennyi kutyát bevenni, így is telt ház van. :(

12 kiskutya elég sok sajnos, esetleg kérdezd végig a rokonokat barátokat nem kell e nekik , facebookon is hírdetheted,hogy ingyen elvihetőek 5-6 hét múlva ,mert a 7-8 hetes kort meg kéne várni,ennyi kiskutyánál az első oltás olcsóbb lesz, egyszer nekünk is lettek kiskutyák,mert ismerőseink akartak ,nem tk-ak lettek (most már belátom,hogy felelőtlenség volt,de én nem tudtam ,hogy ez szaporításnak minősül) na a lényeg lett 3 kiskutyánk és 6 hetesen megkapták az első oltást és olcsóbban számította fel az orvos, 12 kutyánál tuti még olcsóbb lesz, egy oltással és féregtelenítéssel jó esély van arra,hogy hamar új otthonra találjanak..
sajnos tényleg az a baj,hogy ez rengeteg kutya még ha a felének is sikerül gazdihoz jutni, a többivel mit csinálsz..

Igen, ez a baj. Mert mondjuk 5-6 kicsinek még lehet gazdit találni. Na de majd lefényképezem az apukát, gyönyörű kutya nagyon.
Délután meg felhívom a dokit, kérek időpontot az ivartalanításra. Gondolom majd augusztus vége lesz, de nem baj, legyen egy fix időpont, tetszik, nem tetszik apunak.
Most írtam egy ismerősnek, ő Székesfehérváron dolgozik az ASKA-nál, hátha tud segíteni ő is.
Köszi a tanácsokat, nagyon sokat segítettetek.

Szia!
Egy tanácsot fogadj meg: inkább altasd el őket, mint cigánynak vagy rosszarcú embernek add. Sajnos felénk rengeteg a kutyaviadal, és a cigányok keresik a staffordszerű kutyákat, erre is tuti harapnának. Annál az 'életnél', amit ők nyújtanának neki, még a halál is jobb lenne.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!