Milyen módszereket ismertek (még) fekvésből való felültetéshez?
Láb mellett fekvésből való teljes felülésre van ötletetek??? Játékos kézzel való segítséggel már próbáltam. Lábbal megpöccinteni a mellső lábait és erős testjelet adni próbáltam. Nem rég még nagyon szépen pattant fel, de újabban csak félig ül fel játékért-kajáért egyaránt.
Ma belenyúltam a dologba...pedig már elég régen nem nyúltam bele a munkába. Tehát kontaktpóráz bal kézbe, ül vezényszó, lábbal megpöcköltem a lábát, közben pici rántás felfele és MEGCSINÁLTA :))) szépen, gyorsan, teljesen :)
Vmi más módszert tudnátok ajánlani?
Nekem a nagyon- nagyon finom jutifalat vált be. Nem sima táp, mégcsak nem is lecsókolbász, hanem rántott máj, lángolt kolbász, tehát valami nagyon extra. Illetve nem tudom klikkereztek-e, de azzal ezt gyönyörűen lehet formálni, hogy csak arra klikkelsz, ha elég gyorsan ül fel. Előbb- utóbb rájön a lényegre.
OFF: amúgy olvastam régebbi kérdésnél, hogy voltatok bh vizsgán, ha nem gond, priviben írnál nekem róla? Köszi.
Ezeket már csináltuk, csináljuk. A gyorsasággal nincs baj, csak nem ül fel teljesen, hanem ilyen félig ülő, félig fekvő pózba :D de akkor csak az lesz, hogy közvetlen elé állok és megpöccintem a lábát, közben kézzel húzom fel kajával-játékkal, majd fokozatosan fordulok be mellé...türelmetlen vagyok :D muszáj lesz visszalépni a gyakorlásban
Köszi a válaszokat
Ez milyen logikus és eszembe sem jutott :o
KÖSZÖNÖM :)) Holnap ki is próbálom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!