Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Csak jó helyre szeretném...

Csak jó helyre szeretném elajándékozni a kiskutyusomat, hol hirdessem meg?

Figyelt kérdés
4,5éves kis pincsi, nagyon szereti a gyerekeket,az állatokat, embereket mindenkit. A párommal új albérletbe költözünk és sajnos nem vihetem,és sajnos időm sincs rá,mert dolgozok és iskolába is járok.Ötletek? Persze olyan helyre szeretném ahol megnézhetem,h jó helye van-e.

2012. júl. 18. 11:09
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Még nem akarok feltenni hirdetést, amíg nem kérdeztem körbe minden ismerőst, csak akkor akarom idegennek adni,ha nincs más megoldás, csak érdeklődöm a lehetőségekről, de köszönöm előre is,ha megvan a hirdetés elküldöm.
2012. júl. 18. 12:15
 12/14 anonim ***** válasza:
Na akkor még is akarsz feltenni?
2012. júl. 20. 11:57
 13/14 A kérdező kommentje:
Hát úgy döntöttem,ha hétvégéig az ismerősök közül senki nem szól vissza akkor igen, meg hétvégén van is időm foglalkozni ezzel. Hirdetést, meg képeket feltenni, és szeretnék segítséget,h olyan helyre tegyem ahol a megfelelő emberekhez kerülhet és véletlen se szaporítóhoz.
2012. júl. 20. 15:09
 14/14 A kérdező kommentje:
Pl fent vagyok a blökin, írtam ott pár fórumba, ott biztos olyanok vannak akik szeretik az állatokat. Más ötlet?
2012. júl. 20. 15:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!