Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ha nem tudom elajándékozni...

Ha nem tudom elajándékozni apám kutyáját menhelyen befogadják?

Figyelt kérdés

Apám kiment dolgozni külföldre, és rám sózta a két kutyáját, azzal hogy ő minden hétvégén jön haza, és akkor hozz a két kutyának egy hétre elegendő kaját.Amikor kiment hozzott is kaját, aztán szépen ez elmaradt, ő se jön, pénzt se ad az etetésre, nekünk meg sokszór magunknak nincs kajára pénz, van hogy annyi van hogy a gyerek egyen, de magunknak már zsíros kenyér egész nap.

Beoltatva se tudom tavaly bevoltak-e, idén most volt az oltás, apu nem adott rá pénzt, nekem nem volt rá pénzem hogy a kt kutyát beoltassam az oltási könyve sincs meg egyiknek sem.

Az egyikhez ragaszkodik apám, (ugyan nem tudom miért, de azért megölne ha elajándékoznám), de a másik kutyát megengedte hogy elajándkozzam.

De ha nem sikerül, akkor befogadják menhelyen?

2012. máj. 18. 11:11
 1/5 anonim ***** válasza:
35%
A menhelyeken várólista van, beletelhet fél évbe, mire fogadni tudják a kutyákat. Oltatlanul, ivarosan és chip nélkül nem fogadják őket. Vetesd várólistára a kutyát/kutyákat. Mire fogadják őket, addigra ivartalaníttathatod és beoltathatod őket.
2012. máj. 18. 11:20
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha van helyük, be. De ez elég ritka, várólista van, pláne az éppen nem utcán lévő kutyákra, úgyhogy ha ilyen szándékaid vannak, készülj fel, hogy nem úgy megy, hogy besétálsz, leteszed a kutyát és kimész, hanem hosszú heteket várhatsz, mire felszabadul egy hely. Beszélj velük jó előre, mondd, hogy van egy ilyen gazdakereső kutyád, ők akár ki is tudják ajánlani olyanoknak, akik pont olyasmi kutyát keresnek.
2012. máj. 18. 11:24
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

sajnos így van, ahogy az első kettő írta.

Apádnak mond meg, hogy ha ragaszkodik akár csak egy kutyájához, akkor küldjön pénzt az ellátására, mert nem tudjátok őket fenntartani, és el fogod őket ajándékozni.

Ha nem tetszik puffoghat

2012. máj. 18. 12:14
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen.

Mindenek elött helyben szeretném elajándékozni, meg azért jó helyre, utolsó megoldás a menhely, félek ott azonnal lealtatnák, azt meg azért nem szeretném.Csak ha nagyon nincs más.

2012. máj. 19. 06:20
 5/5 anonim ***** válasza:
A menhely attól menhely (a menedékhely rövidítése), hogy nem altatnak, csak egészségügyi okokból. Amiről te beszélsz, az a sintértelep, ott biztosan átveszik, de tényleg komoly esélye van az altatásnak. Ne keverd a kettőt :)
2012. máj. 19. 11:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!