Ha nem tudom elajándékozni apám kutyáját menhelyen befogadják?
Apám kiment dolgozni külföldre, és rám sózta a két kutyáját, azzal hogy ő minden hétvégén jön haza, és akkor hozz a két kutyának egy hétre elegendő kaját.Amikor kiment hozzott is kaját, aztán szépen ez elmaradt, ő se jön, pénzt se ad az etetésre, nekünk meg sokszór magunknak nincs kajára pénz, van hogy annyi van hogy a gyerek egyen, de magunknak már zsíros kenyér egész nap.
Beoltatva se tudom tavaly bevoltak-e, idén most volt az oltás, apu nem adott rá pénzt, nekem nem volt rá pénzem hogy a kt kutyát beoltassam az oltási könyve sincs meg egyiknek sem.
Az egyikhez ragaszkodik apám, (ugyan nem tudom miért, de azért megölne ha elajándékoznám), de a másik kutyát megengedte hogy elajándkozzam.
De ha nem sikerül, akkor befogadják menhelyen?
sajnos így van, ahogy az első kettő írta.
Apádnak mond meg, hogy ha ragaszkodik akár csak egy kutyájához, akkor küldjön pénzt az ellátására, mert nem tudjátok őket fenntartani, és el fogod őket ajándékozni.
Ha nem tetszik puffoghat
Köszönöm szépen.
Mindenek elött helyben szeretném elajándékozni, meg azért jó helyre, utolsó megoldás a menhely, félek ott azonnal lealtatnák, azt meg azért nem szeretném.Csak ha nagyon nincs más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!