Hogyan tudom kimérni a megfelelő adagot az Acanából? Jobban mondva mivel?
Figyelt kérdés
A goldenemnek 180g lenne a napi adagja. De nem tudom mivel mérjem ezt a napi adagot. A csomagoláson ott van, hogy *CUP, vagyis egy csésze táp 120g. Egy sima kávéscsészére, vagy mire gondolnak?2012. júl. 18. 09:31
1/7 anonim válasza:
Nincs otthon konyhai mérleged?
Én azzal mértem az első héten, utána már ránézésből megy.
2/7 anonim válasza:
Kimértem neked ... 120 g. egy szűk csésze (nem kávéscsésze, az kicsi és több méret van), pontosabban két ujjnyival kevesebb mint egy normál csésze. Én konyha mérleggel szoktam kimérni.
3/7 anonim válasza:
Adhatot ránézésre is, 180g kb 2dl-es csésze/pohár lehet. Ha van a közeletekben fressnapf/ alpha zoo... akkor kérj Royal canin-os mérőpoharat, az CUP-ban van skálázva. De ahogy írták már előttem konyhamérleggel 1x kiméred, utána ránézésre mehet. Ez úgyis csak egy irányérték, nagyon aktív kutyának valószínűleg több fog kelleni, lustábbaknak kevesebb.
4/7 A kérdező kommentje:
Nincs mérlegem, vagyis van, de az elromlott, és még nem vettem. Köszönöm szépen a segítséget! Mondjuk nekem kevésnek tűnik ez az adag. Nagyon mozgékony kiskutya, csak akkor van nyugta, ha alszik, szóval ez a 180 gramm szerintem kevés neki.
2012. júl. 18. 09:54
5/7 A kérdező kommentje:
ma 09:40
Köszi, hogy kimérted nekem! :)
2012. júl. 18. 09:56
6/7 anonim válasza:
Szerintem tökmindegy mennyit írnak, minden kutyának más a tápanyagszüksége, más az emésztése. Az enyém lassan emészt, kevesebbet adok neki az előírtál, barátnőm kb. 2x annyit, és így is szép vékony a kutyája. (mindketten Acana-val etetünk)
A 180 gr. kb másfél bögrét jelent, először adj ennyit, ha azt látod, hogy sok vagy kevés, akkor nyugodtan változtass a mennyiségen.
7/7 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm szépen! Igazad van, végül is nekem kell kitapasztalnom, hogy milyen mennyiség megfelelő a kutyának.
2012. júl. 18. 10:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!