Miért vállal kutyát az akinek nincs pénze orvosra és megfelelő tápra?
De komolyan..ha a kutya megbetegszik inkább feljön gyakorira 20 kérdést kiírni,hogy van-e házi praktika,mert az orvos drága..vagy inkább elaltatják,mert az olcsóbb,mint mondjuk egy műtét.
Gyereket sem vállalok ha albérletben tengetem a napjaimat minimálbéren, akkor kutyát minek? Arra is rengeteget kell költeni.
Mai világban senkinek nincs biztos munkahelye, bármikor oda kerülhet egy család, hogy munka nélkül maradnak és a kutyának már nem tudják biztosítani a megfelelő ellátást. Sok olyan eset is van sajnos, ahol már viszik a házat a család feje felől. Én az olyat nem értem, aki erre nem akar megoldást találni, ha valakinek ennyire nincs pénze, inkább mondjon le a kutyusáról és keressen neki új otthont, ha esetleg még fajtatiszta is a kutya, a fajtamentők, ha tehetik, egész biztos segítenek akár a kutya orvosi ellátásban is. Vagy ha valakinek átmenetileg nincs pénze, akkor még mindig ott van az orvosnál a részlet fizetés. Akarni kell megoldást találni.
Bár őszintén? Akinek arra van pénze, hogy internet legyen otthon, akkor annyira azért nem gáz a helyzet, hogy ne lehessen megfelelő ellátásban részesíteni a kutyát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!