Kenne egy kis segitseg. Birtok segiteni?
Holnap fogok vasarolni egy kis Beagle kutyat.Meg kutyam nem volt soha.Ezert kernek egy kis segitseget hogy mikor kell kivigyem (tombhazba lakok) a dolgara meg ...
Elore is koszonom
???
birunk :D
gratulálok a bejglidhez, imádnivalók, nekem is az van, remélem a legjobb barátod lesz, legalább 15 évig :)
mekkora a kutya, amit elhozol?
Első vagyok!! :)
A kiskutya magától, ösztönösen lesz szobatiszta, amint erre fizikailag képessé válik. Ehhez nem szükséges beleverni az orrát a saját piszkába, lehetővé kell tenni számára, hogy szükségét a saját közvetlen otthonán kívül végezze el. A néhány hetes vagy hónapos kölyökkutya még igen sűrűn vizel és ürít, ezért sokkal gyakrabban kell kivinni, mint a felnőtt állatot. Etetés után például mindig számíthatunk arra, hogy pisilni, ill. kakilnia kell. Igyekezni kell tehát minél hamarabb olyan helyre jutni, ahol a kiskutya elvégezheti teendőit, s ekkor meg kell dicsérni érte. Kertes háznál jó, ha kivisszük ilyenkor az udvarra, azt szokja meg, hogy kint végzi el a dolgát . Lakásban tartott kutyusoknál pedig ki kell vinni közterületre , viszont ne felejtsünk el magunkkal vinni kis zacsit , vagy direkt erre az esetekre kapható székletzacsit , amivel összetudjuk szedni a saját kutyusunk termékét .Ha szépen megszoktatjuk a kutyust, akkor megszokja Ő is, hogy ha még egyedül is van otthon, akkor is reggel és este végzi el a dolgát, persze kiskutyánál ez azért hosszabb idő . Addig pedig marad a szoktató pelenka, ill. alom .
tényleg nem tűnik a kérdező einsteinnek, de még ne itéljük el. beszélgessünk vele kicsit. milyen idős kutyust hozol, és honnan?
ha tudod, hogy holnap elhozod, miért nem néztél még utána a dolgoknak? emlékszem, én a kutyám érkezése előtt vettem vagy 5féle könyvet a kutyusokról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!