Mi a véleményetek erről?
Figyelt kérdés
Mamámnak az egyik ismerősőnek van 1 labradorja. Mindent amit a gazdája eszik megfelezi a kutyájával, ha ő eszik szalonnát, cukrot, csokit akármit eszik iszik a fele a kutyáé, szegény már annyira kövér :/ Nektek mi a véleményetek erről? Mi előtt írnátok hogy az én kutyám csak más nevében írom ki, mondom hogy nem az én kutyám!! Bocsánat a hibákért, siettem :)2012. júl. 17. 10:29
1/6 anonim válasza:
Te is tudod...elég rossz...itt is van egy néni akinek van egy Golden Retrieverje..és imádja állítom hogy ha a goldi meghal a néni is..:( de ő is mindent megfelez és a goldik eleve hízékonyabbak úgyhogy...........pfff :( sajnálom hogy nem fogadja meg a tanácsom
2/6 A kérdező kommentje:
:( Nekem Labradorom van kicsit kövér de azon vagyok hogy lefogyasszam , kevesebbet adok neki enni stb :)
2012. júl. 17. 10:41
3/6 anonim válasza:
Én is szinte mindenből adok a kutyámnak, de az ésszerűség határai belül. Ha azt látom, hogy hízott, akkor nincs evés.
4/6 anonim válasza:
A mi környékünkön is van, nagyon kövér kutya egy idősebb nénivel, gondolom ő is ad neki mindefélét, valóban nagyon szereti a kutyáját, de ezzel nem tesz jót neki, ahogyan a mamád se.
Én nem szoktam neki adni,ha eszek, meg van az etetési idő akkor kap enni. Anyukám viszont néha ad neki egy két falatot, de ez még nem olyan vészes, mert nem a felét adja neki és nem is mindig.
5/6 anonim válasza:
A legtöbb idősebb nő egyébként ilyen, az én mamám is folyton tömné a kutyákat minden szarral, ha engedném. Itt nemigen használ semmi, se az ésszerű érvelés se a kérlelés. Én egyébként nagyon elítélem azt, aki hagyja elhízni a kutyáját, nem igaz, hogy nem veszi észre, hogy rosszat tesz vele az állatnak.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! És nem a mamám ad mindent a kutyájának hanem az ismerőse :)
2012. júl. 17. 13:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!