S. O. S Mit csináljak félek hogy bántani fogják?
Van egy kis foxi keverékem. Nem rég kaptam. A szomszéd nagyon a kutyus ellen volt, még az utcán élt agyon akarták verni. Egy légpuskával a hátsójába is akartak lőni de szerencsére nem érte a lövedék. Nah szúval át tud menni a szomszédba mert olyat ugrik hogy már ott is van. Ha rászólnak hogy haza fele vagy én haza érek akkor visszamegy. Akkor szokott általában átmenni ha én elmegyek biciklizni a második szomszéddal. (rokon az elsővel így hát van egy kis kapu amin át lehet menni a szomszédba meg onnan is egy kapu ahol át tudok menni a második szomszédba) Vagy ha átmegyek medencézni vagy valamit csinálni. Ha megyek haza felé Mázli biztos hogy a szomszéd udvarban van. Ha meglát engem sprintel át rögtön de féltem nehogy "rejtélyesen eltűnjön".
A kerítést nem lehet megnagyobbítani mert a szomszéd nem engedi. Kérlek segítsetek!!
Mert a nagyszüleim nem húznak fel új kerítést!!
Erről sajnos nem én döntök.
Én pedig le szeretném inkább valahogy nevelni róla ha ez lehetséges.
inkább csináltok neki kennelt,minthogy egy keritést felhúzzatok...
szüleid is gyök.erek ezt kihagytam, nyugodtan mond meg nekik, ezt üzenem:)))
Te ne ítélkezz a szüleimről mert a válaszodból ítélve te sem vagy egy IQ bajnok. A véleményedre nem vagyok kíváncsi és nem is érdekel. Ez van.....
Olvasd már el az elejétől hogy én elleneztem a kikötést de én azt sem szeretném hogy megöljék. Inkább legyen kikötve egy órára min hogy megverjék,megöljék.
És gyökér esetleg a szomszéd lehet vagy te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!