S. O. S Mit csináljak félek hogy bántani fogják?
Van egy kis foxi keverékem. Nem rég kaptam. A szomszéd nagyon a kutyus ellen volt, még az utcán élt agyon akarták verni. Egy légpuskával a hátsójába is akartak lőni de szerencsére nem érte a lövedék. Nah szúval át tud menni a szomszédba mert olyat ugrik hogy már ott is van. Ha rászólnak hogy haza fele vagy én haza érek akkor visszamegy. Akkor szokott általában átmenni ha én elmegyek biciklizni a második szomszéddal. (rokon az elsővel így hát van egy kis kapu amin át lehet menni a szomszédba meg onnan is egy kapu ahol át tudok menni a második szomszédba) Vagy ha átmegyek medencézni vagy valamit csinálni. Ha megyek haza felé Mázli biztos hogy a szomszéd udvarban van. Ha meglát engem sprintel át rögtön de féltem nehogy "rejtélyesen eltűnjön".
A kerítést nem lehet megnagyobbítani mert a szomszéd nem engedi. Kérlek segítsetek!!
DE még maradnak otthon csak én megyek át a barátnőmhöz. És nem szívesen zárnám be mert sajnálom.
Az kéne még hogy ki legyen kötve....meg is őrülne. Kíváncsi lennék te hogy éreznéd úgy magad.
3 megoldás van:
1. - Megnagyobbítod a keritést/felhúzol egy újat. (Ez ésszerű...)
2. - Megkötöd/bezárod.
3. - Megölik.
köszönöm a válaszokat!!
Akkor láncra teszem vagy csinálunk neki egy kennelt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!