Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » S. O. S Mit csináljak félek...

S. O. S Mit csináljak félek hogy bántani fogják?

Figyelt kérdés

Van egy kis foxi keverékem. Nem rég kaptam. A szomszéd nagyon a kutyus ellen volt, még az utcán élt agyon akarták verni. Egy légpuskával a hátsójába is akartak lőni de szerencsére nem érte a lövedék. Nah szúval át tud menni a szomszédba mert olyat ugrik hogy már ott is van. Ha rászólnak hogy haza fele vagy én haza érek akkor visszamegy. Akkor szokott általában átmenni ha én elmegyek biciklizni a második szomszéddal. (rokon az elsővel így hát van egy kis kapu amin át lehet menni a szomszédba meg onnan is egy kapu ahol át tudok menni a második szomszédba) Vagy ha átmegyek medencézni vagy valamit csinálni. Ha megyek haza felé Mázli biztos hogy a szomszéd udvarban van. Ha meglát engem sprintel át rögtön de féltem nehogy "rejtélyesen eltűnjön".

A kerítést nem lehet megnagyobbítani mert a szomszéd nem engedi. Kérlek segítsetek!!

2012. júl. 16. 09:54
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
18%
Kösd ki.
2012. júl. 16. 10:05
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Amikor elmész otthonról, zárd őt be valahová, vagy építs neki az udvarba egy kennelt.
2012. júl. 16. 10:09
 3/15 A kérdező kommentje:

DE még maradnak otthon csak én megyek át a barátnőmhöz. És nem szívesen zárnám be mert sajnálom.

Az kéne még hogy ki legyen kötve....meg is őrülne. Kíváncsi lennék te hogy éreznéd úgy magad.

2012. júl. 16. 10:13
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Hát ne haragudj én biztos jobban érezném magam mintha megölne a szomszéd inkább. Bocsi de vannak prioritások. A te kötelességed úgy tartani a kutyát hogy mást ne zavarjon, ne veszélyeztessen meg magát. Ha a kerítést nem lehet megcsinálni akkor bizony a kutyát kell bezárni vagy megkötni. És beiktatni egy alapos nevelést. Ha ez sem megy, akkor meg oda kell adni valakinek akinek tuti biztos kerítése van és meg tudja nevelni.
2012. júl. 16. 10:19
 5/15 A kérdező kommentje:
De nem kell senkinek. És nem is adnám oda másnak. Nagyon okos szinte mindent megtanul. De bezárni és megkötni nem engednék a nagyszüleim és én sem tenném vele.
2012. júl. 16. 10:23
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Akkor meg tessék megmagasítani a kerítést. Kifogások az vannak dögivel...
2012. júl. 16. 10:27
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Ja, és olyan nincs h a szomszéd nem engedi. Ha a ti kerítésetek, akkor nincs beleszólása, ha nem a tiétek, akkor tessék mellé felhúzni egy másikat, lesz dupla kerítés és a felétek eső magasabb lesz.
2012. júl. 16. 10:28
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Vannak kifogások, se szeri se száma! Valamit lépni kell, vagy tényleg lelövik az állatot, és jogosan. Ha állandóan szomszédol, tekereg, csavarog, valaki szól a vadőrnek, hogy itt egy kutya, mindig itt van, lője ki. A vadőr, vagy sintér, vagy minek hívják, fogja meglövi, aztán csókolom. Ha elmész kösd meg. Nem állandóan kell, csak amikor nem vagy otthon. Az én kutyám is így van, túlságosan jól ugrik, mászik, ezért láncra teszem, ha el kell mennem. Ne félj, megszokja az egészet.
2012. júl. 16. 11:05
 9/15 anonim ***** válasza:

3 megoldás van:

1. - Megnagyobbítod a keritést/felhúzol egy újat. (Ez ésszerű...)

2. - Megkötöd/bezárod.

3. - Megölik.

2012. júl. 16. 11:15
 10/15 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat!!

Akkor láncra teszem vagy csinálunk neki egy kennelt.

2012. júl. 16. 12:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!