Rettenetesen utálja de miért?
Van 4 kutyánk. Ebből az egyik rühelli az új kutyust. Nem tudom miért nem szokott ilyen lenni más kutyákkal szét tudná tépni. Nem merem egyedül az ajtót sem kinyitni mert félek hogy kiszökik és bántja a kis Mázlimat. Szeretem mind a négyet, foglalkozom velük egyaránt. Este egy kerítés van köztük és felveri az egész utcát. Úgy mászik a kerítésen mint egy macska ezért félek átjön és bántani fogja.
Segítsetek kérlek!!
Milyen segítségre gondolsz, menjünk őrizni? :-)
Ez van, kénytelen lesz beletörődni.
Majd megszokja.
Mázli (új kutyus) szuka, kb. 3-4éves, foxi keverék
A másik pedig szuka, 2éves , bernáthegyi-goldi keverék
Amúgy egy angyal: nemré hát fél éve hoztunk mellé egy másik kutyust szintén szuka és remekül elvannak.
A kis palotapincsimet sem bántja /bár csak 14 nap van köztük szóval vele nőtt fel.
Nem hiszem hogy féltèkeny lenne. Szó szerint első perctől támadja egyszer majdnem meg is harapta.
Én sem megyek az utcára végezni a dolgomat, sem a kutya a wc-re...
köszi a válaszokat!
Hát igen kiherélni nem nagyon fogják :D
A kutya sulit nem fizetnék ki a nagyszüleim, amúgy a kutyus jól nevelt csak a szocializációja maradt el egy kicsit ezért a nála nagyobb kutyáktól fél is de megteszek mindent hogy behozzam ezt a hátrányát.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!