Hogy tudnám megnyírni a cocker spánielem?
Egy falkavezér oda nyúl és akkor nyúl oda az alatta levőhöz amikor csak akar. Én a kutyámat felemelhetem és rávághatom a kanapéra, azt sem fogja mondani, hogy böff.
Egyértelmű, hogy a rangsorban alatta vagy. Meg kellene nevelni, megértetni vele, hogy az van amit te akarsz,akkor amikor te akarod, ez nyírás nem egy választható opció hanem parancs.
3 napja van nálunk egy 3 éves kutya a sajátunk mellé elhoztuk. A párom mondta, hogy vigyázzak vele ha a seggénél fésülöm a szőrt,mert morog és hátra kaphat...mondjuk úgy, hogy meg sem nyikkant a folyamat közben, ha pedig elé állok, szúrós szemmel, elkezdek morogni rá, hanyatvágja magát előttem. Tudja hol a helye, nálam...páromnál nem egészen így, neki is dolgoznia kell a vezérségen. Neked is csak ezt tudom ajánlani. Valamint mivel nem vagy képzett szakember és esetleg nem aakrod véletlenül lemetszeni a kutya fülét fodrászkodás közben vidd el szakemberhez. Egyszer legalább, hogy ellesd a tekchnikát....de előtte neveld meg a kutyát, mert ha a fodrász csaj kezébe harap nem teszed zsebre amit kapni fogsz érte.
23NB
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!