Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Beszorult a csont a kutya...

Beszorult a csont a kutya felső fogsorába keresztben, azt csak orvos tudja kiszedni?

Figyelt kérdés
Próbáltam kézzel, szerencsére nagyon szelíd (magyar vizsla), de akárhogy feszítem, csak a kezem fájdul meg, meg se moccan a csont :( szegény nagyon szenved

2012. júl. 13. 17:59
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ha te nem tudod kiszedni ne kísérletezz vidd azonnal dokihoz majd ő segít
2012. júl. 13. 18:10
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Hátrafelé mozdítsd, mert arra szélesedik a pofája. Egyszer velünk is előfordult, szegénynek már habzott a szája. Én is azt hittem, hogy nem fogom tudni kiszedni, de mégis sikerült az se baj, ha az ínye megsérül közben, a szájban gyorsan gyógyulnak a sebek!
2012. júl. 13. 18:16
 3/4 Amigos ***** válasza:
100%

Szia. Igen hátrafelé a torka felé tudod megmozdítani ,utána fordítsd el ne keresztben legyen és már kint is van :)

Nagyon hálás lesz zavaró amikor a fogad közt valami van.

De csirkecsontot ne adj neki legközelebb ,mert esetlegesen a beleit is kiszúrhatja..

Csöves csont kilőve.

2012. júl. 13. 18:20
 4/4 anonim ***** válasza:
Az enyémnek vaddisznó borda szorult be ugyanígy. :)
2012. júl. 13. 18:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!