Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért nem eszik a kutyám?

Miért nem eszik a kutyám?

Figyelt kérdés
Már lassan 3 napja nem eszik rendesen a kutyám. Már kiprobáltam hogy csak 15 percig hagyom elötte az ennivalót és csak a következő etetésnél adom neki oda,de nem kell neki máskor se.De szervi baja biztos hogy nincs mert napi 2 kekszet kap ha valamit jót csinál és egyből befalja(ezzel szerintem nem lakik jól hogy azt lehetne mondani hogy emiatt nem eszik rendesen)Ja és tápot kap néha egy kis zaftal vagy valami mással hogy ne unja meg. És kedve is van mert játszik,mozog semmi észrevétel nincs vele csak ez hogy nem hajlandó normálisan enni.Ja és bele szimatól a táljába eszik kb.2 falatot és ott hagyja.Miért csinálja ezt?Mit tehetnék?
2009. júl. 12. 20:40
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem éhes.
2009. júl. 12. 21:21
 2/3 anonim ***** válasza:
Én elvinném az állatorvoshoz :)
2009. júl. 12. 22:20
 3/3 anonim ***** válasza:

Az, hogy nem eszik, önmagában véve kevés info.

Lehet akár egy kezdődő babézia is, amit már csak akkor fogsz felismerni, ha véreset pisil.

Lehet, hogy csak sima gyomorrontás.

Lehet, hogy csak nagyon melege van.

Lehet... bármi...

Vidd el orvoshoz, vizsgálja meg, vegyen tőle vért.

2009. júl. 13. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!