Ezt hogyan tudnánk "kihasználni"?
Figyelt kérdés
Van egy kis foxi keverék kutyusom és imád labdázni meg játszani. Tegnap labdáztam vele és olyanokat tud ugrani a labdáért, csinált egy olyan mozdulatot hogy felugrott a két első lábával a combomra és megpördült. Olyanokra képes, nem számítottam ezekre. Nagyon sokat ugrál úgy is hogy vannak virágok az udvarban (cserépben) és csak úgy neki kezd és ugrál oda vissza. Úgy megfogja a labdáját (már kilyukasztotta) hogy nem tudom tőle elvenni, fel is tudom vele emelni tegnap pl. pörgettem vele (csak óvatosan vagy 2 kört) és nem ereszti. Látszik rajta hogy nagyon élvezi. Nincs valami ilyesmi "sport" amiben ezt tudom vele csinálni. Csak hobby szintem gondoltam.2012. júl. 13. 12:51
1/12 Szilvi & Argos válasza:
Frisbee-re alkalmas lenne.
www.flydogs.hu
2/12 anonim válasza:
Az agility-ben tudna ugrálni :D
3/12 A kérdező kommentje:
köszi a választ!! Akkor majd kipróbálom vele a frizbit.
Várok még "sportokat". Többet is ki szeretnék próbálni vele.
2012. júl. 13. 12:54
4/12 A kérdező kommentje:
köszi!
Én is gondoltam az agilityre de azt valahogy nem szeretném.
2012. júl. 13. 12:56
7/12 anonim válasza:
flyball és frizbi, de inkább az utóbbi ott elég sok a látványos mozdulat is
8/12 anonim válasza:
Nekem is ilyen a foxi keverék kutyusom és még a kölyke is!
Eszméletlen majdnem 140cmerre is felugrik azért a vacak sipolós játékért! xD
9/12 anonim válasza:
A frizbiben tud nyaktörő ugrásokat produkálni. Flyball még esetleg, ha gyors
10/12 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!!
Olyan mint a villám :D
Nem kölyök már egy kis utca kutya 3-4éves.
De olyanokat ugrik hogy húúú...
2012. júl. 13. 19:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!