Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A yorkie kiskutyám depressziós...

A yorkie kiskutyám depressziós. Létezik ez?

Figyelt kérdés
Találtam.Nagyon rosz állapotban voltak a fogai. Az állatorvos kihúzta neki a rosszakat csütörtökön. Csütörtökön, amikor hazavittem az altatás miatt kómás volt. Pénteken 6 óra körül szerintem fájhatott neki akkor ment ki a fájdalomcsillapító hatása. És azóta hullámzóan változik az állapota. sokszor azt hiszem már nem sok van neki hátra, de utánna meg jönne sétálni (úgy lazán)Nem tudom mi lehet vele, hogy fájhat neki vagy a történtek hatására depis.Sajnos állatorvoshoz csak holnap délután 3 után tudunk menni.De én addig meghalok...Telefonon beszéltem vele azt mondta lehet h elfertőződött, de hellyel közzel rendesen adtam neki az antibiotikumot(mert nem mindig evett), ilyenkor viszont nem valószínű a fertőződés.
2009. júl. 12. 19:58
 1/8 anonim válasza:
90%
Szia!Igen lehet,de az alapján amit írsz inkább az orvosi beavatkozások,a sok élmény viselhette meg ez még nem jelent feltétlen depressziót.Az én cavalierem napokig ilyen hangulatba van az állatorvos után,mégha csak a súlyát nézik is.Biztos vagyok benne,hogy hamar helyrejön a kedélye is.Remélem nincs semmi baja a kutyusodnak,majd írj,ha lehet hogy mit mondott a doki!:)
2009. júl. 12. 20:30
 2/8 A kérdező kommentje:

Jajj nagyon megnyugtattál,köszönöm, h írtál.Ez is valami!Most az előbb is előbújt inni, de szinte meg se lehetett simogatni!Nagyon sajnálom szegényt és az a legrosszabb, hogy nem tudok tenni semmit!

Holnap leírom neked h mi volt a dokinál, addig meg benyugtatózom magam vagy nemtudom...

2009. júl. 12. 20:57
 3/8 anonim ***** válasza:
25%

Szia! LEírtad, hogy találtad a kutyust. Rossz fogai alapján már nem fiatal állatról lehet szó. Próbáltad plakátolni? Lehet, hogy valakinek nagyon hiányzik ám az a kutyus. Mint ahogy Ő is vágyik a régi gazdái után. Erre jött még az állatorvos a foghúzással. Persze, hogy a kutyának élni sincs kedve.

Keresd meg a gazdáit, bármennyire is szereted, ezzel teszel neki a legjobbat.

Üdv.

2009. júl. 12. 22:04
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Az is lehet hogy a gazdi tette ki az utcára mert beteg lett a kutya.Sajnos nagyon sokan ezt a megoldást válaszák. Én megvárnám mig a gazdája plakátol.
2009. júl. 12. 23:22
 5/8 A kérdező kommentje:

Az a baj, hogy igazából nem is én találtam, hanem a brátnőm és Pesten. Én meg 60 km -re lokok onnan.Interneten nézegettem, de én már amennyi időmet és energiámat és pénzemet fektettem a kutyába vissza már nem akarom adni, meg nem is tudom.És már 2 hónapja kb. hogy megtalálta.

De egyébként a jó hír, h nincs elfertőződve(voltam a dokinál)és kaptunk fájdalomcsillapítót.Most már nagyon szuperul érzi magát:)))))

2009. júl. 13. 19:06
 6/8 anonim ***** válasza:
81%
Kivánom hogy sok örömöd legyen a kiskutyában.Az hogy ö nagyon jo helyen van abban biztos vagyok.A helyedben én is megtartanám
2009. júl. 14. 22:28
 7/8 anonim ***** válasza:
54%

Szerintem pedig keresned kéne a gazdáját, mindegy mennyit költöttél rá. Én keresném, az biztos, egyszerűen nem tudnék a tükörbe nézni úgy, hogy nem tettem meg amit lehet, hogy megtaláljam a gazdiját. Lehet, hogy gyermekek sírnak utána, vagy egy idős néni/bácsi egyetlen társa volt, lehet, hogy nem rakták ki, hanem megszökött, vagy ellopták, és vhogy utcára került. Ha neked lenne egy saját kutyád, és egyszercsak eltűnne, elvárnád, hogy aki megtalálta az próbálja visszajuttatni, nem??????!!

Persze, lehet hogy kidobták, lehet, hogy nem kell senkinek, ilyen van, de egyáltalán nem biztos.

Nekem is veszett már el kutyám, nem lett meg, és jó lenne tudni róla vmit. Bármit.

Két hónap nem sok idő vannak akik évekig keresik a kutyájukat. És ha a pénzed sajnálod, akkor kérj a dokitól számlát, és ha megkerül a gazdája fizettesd ki.

Ha meg nem kerül elő legalább nyugodtan alhatsz, mert megpróbáltad.

2009. júl. 17. 16:56
 8/8 anonim válasza:
Cs h egy rossz peldaval eljek... (amugy yorkiem van) talaltam egy magyar vizslat en mint lelkes kutya gazda hazavittem megettetem... stb...erre lattam h van a nyakorven egy bileta. Lemostam mert belefekudt valami kaksiba xtem mert valami ixonyat budos volt. Egex nap hivogattam a gazdajat... egex nap... uzenettt hagytam... erre felhuvtak este kilenckor es eljot erte a ferfi... Egyatalan nem orult a kutyanak es olyan volt h leirhatatlan szoval nem kerdezte hol talaltam adram e neki enni nem adott egy tabla csokit vagy akar egy sport szeletett en ha megtalalnak a fajtiszta magyar vizslamat ( es pont volt ra pelda...elozo kutyammal ugyan ez volt a szitu csak atugrotta a keritest) es vissza kaptam...en aki vissza adta... elhalmoztam... xoval az melett h adtam neki 10E Ftot csokit stb es a Mai napig tartjuk a kapcsolatot... Szoval igy erted kb h mit szeretnek mondani? nagyon szelsoseges a kutya viszza adasa modszere en nem adnam vissza nem hiszem h annyira kellene ha nme volt rajta nyakorv es nem volt benne csip se...
2010. ápr. 2. 22:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!