A yorkie kiskutyám depressziós. Létezik ez?
Jajj nagyon megnyugtattál,köszönöm, h írtál.Ez is valami!Most az előbb is előbújt inni, de szinte meg se lehetett simogatni!Nagyon sajnálom szegényt és az a legrosszabb, hogy nem tudok tenni semmit!
Holnap leírom neked h mi volt a dokinál, addig meg benyugtatózom magam vagy nemtudom...
Szia! LEírtad, hogy találtad a kutyust. Rossz fogai alapján már nem fiatal állatról lehet szó. Próbáltad plakátolni? Lehet, hogy valakinek nagyon hiányzik ám az a kutyus. Mint ahogy Ő is vágyik a régi gazdái után. Erre jött még az állatorvos a foghúzással. Persze, hogy a kutyának élni sincs kedve.
Keresd meg a gazdáit, bármennyire is szereted, ezzel teszel neki a legjobbat.
Üdv.
Az a baj, hogy igazából nem is én találtam, hanem a brátnőm és Pesten. Én meg 60 km -re lokok onnan.Interneten nézegettem, de én már amennyi időmet és energiámat és pénzemet fektettem a kutyába vissza már nem akarom adni, meg nem is tudom.És már 2 hónapja kb. hogy megtalálta.
De egyébként a jó hír, h nincs elfertőződve(voltam a dokinál)és kaptunk fájdalomcsillapítót.Most már nagyon szuperul érzi magát:)))))
Szerintem pedig keresned kéne a gazdáját, mindegy mennyit költöttél rá. Én keresném, az biztos, egyszerűen nem tudnék a tükörbe nézni úgy, hogy nem tettem meg amit lehet, hogy megtaláljam a gazdiját. Lehet, hogy gyermekek sírnak utána, vagy egy idős néni/bácsi egyetlen társa volt, lehet, hogy nem rakták ki, hanem megszökött, vagy ellopták, és vhogy utcára került. Ha neked lenne egy saját kutyád, és egyszercsak eltűnne, elvárnád, hogy aki megtalálta az próbálja visszajuttatni, nem??????!!
Persze, lehet hogy kidobták, lehet, hogy nem kell senkinek, ilyen van, de egyáltalán nem biztos.
Nekem is veszett már el kutyám, nem lett meg, és jó lenne tudni róla vmit. Bármit.
Két hónap nem sok idő vannak akik évekig keresik a kutyájukat. És ha a pénzed sajnálod, akkor kérj a dokitól számlát, és ha megkerül a gazdája fizettesd ki.
Ha meg nem kerül elő legalább nyugodtan alhatsz, mert megpróbáltad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!