Nagyon vékony a sztaffordom, mármint nem vékony, jo husba van, meg minden, sot meg amugy dagi is, de nem izmos. Miert?
Figyelt kérdés
es egy szaffordnak izmosnak kell lennie. Slovakian lakom, en mindeg pedigreevel etettem, kiskoraba, es szep volt dagika, aztan elvesztettem a munkahelyemet, es mar csak tescos kajat evett meg moslekott, ami jott....De sosem volt lfogyva. 1,4 eves és 25kg. Most megint rendeltem neki pedigree vitalt, es avval fogom etetni, de azt mondjak kene valami sport is hozza, csak nemigen jatekos, es biciklin akartam hogy huzzon, de en huzom ot...:( Nemtudom, mit csinalhatnak vele, ami izmosithatja....uszni se nagyon szeret, bemegy a vizbe de csak parszor kihozza az apportot, es annyi. Enni sem akar sokszor, foleg ilyen melegbe, csak 1x eszik egy nap....Mit tehetnek vele, hogy izmos legyen?????? Leci adjatok valami tanacsot......koszike2012. júl. 13. 11:50
11/11 A kérdező kommentje:
Mas kutyakkal nem jatszik, mert akkor osszeverekszik az apporton, marmint az az ove senki mase....probalom a kepet feltenni ujbol, oszt kiirja, hogy ooooops this page is broken, meg ilyenek, itt probalom mar miota, az elebb sikerul, nemjo linket tettem, most meg nemsikerul....jajjjj......
2012. júl. 13. 14:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!