Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mitől vékony a vizslám?

Mitől vékony a vizslám?

Figyelt kérdés
1,5 éves a kutyám és elég vékonynak találom pedig eszik rendesen (400 grammot eszik a 300 helyett) és így is vékony . Minőségi táppal etetem tehát az sem lehet baj. Állatorvos is azt mondta egészséges.
2012. jún. 23. 17:44
 1/5 anonim ***** válasza:
sokat mozog és annyi!:D amúgy a vizslák elég vékony alkatúak :D
2012. jún. 23. 17:50
 2/5 anonim válasza:
Ez a fajta sokat mozog. Vadászatra nagyon is alkalmas szóval érthető,ha vékony. Esetleg képet tudnál küldeni?
2012. jún. 23. 20:19
 3/5 anonim ***** válasza:
a fajtára is jellemző a vékonyság de próbáld meg hogy adsz neki házi kosztot és nem csak azon a száraz valamin él. pl. húsleves hús+zöldség+tészta is mehet bele, csontok, rizs(az én kutyám kedvence)
2012. jún. 23. 20:40
 4/5 A kérdező kommentje:

Képet sajnos nem tudok róla, de nem az az átlag vizsla, mert a legtöbbnél jóval hosszabbak a lábai és iszonyat gyorsan tud futni. Ilyesmi az én kutyám is csak a bordái jobba kilátszanak ( nem annyira vészes)

[link] izmosabb és

2012. jún. 23. 21:48
 5/5 anonim válasza:

Lehet hogy mar egy kicsit keson irok, de ha egy mod van ra akkor fozz neki kulon.

Az en kutyaim pl. oda vannak a males husert egy labost felig vizzel megtoltessz belle annyi malet amennyi kicsit surubbe teszi (mig meleg addikg folyik) es csirke aprolekot nalunk lehet venni kis zacskoban nagyon keves penzert ugy 200 forintert az egesz zacskovalbele rakhatod. azt felfozod es utanna mar csak azt kell megvarni, hogy kihuljon.

2012. aug. 26. 08:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!