Melyik a kedvenc kutyafajtátok és miért?
Közép schnauzer: Kiváló társ és házőrző, komoly kutya, munka szempontjából mindenes és kifáraszthatatlan, lelkes fajta.
Sokaknak a trimmelés és a napi rendszerességgel való fésülés gondot okoz, de én fésülöm és trimmelem+kozmetikázom, ez csak még jobban köt egymáshoz.
Tacskó: Kitartó, éber, jó jelzőkutya, bátor (néha nagyon nem tudja hány kilós) és hűséges.
Hátrányai: Ha elkezd ásni, vagy pocokszagot érez, megállíthatatlan és néha makacs.
Német juhász:bár nekem még nem volt,de biztos lesz,mert okos,könnyen tanítható,szereti a gyerekeket,őrző kutya és nagyon tetszik.
És a hátrány az,hogy hajlamos: Szaruhártya - gyulladás,Gyulladásos ízületi megbetegedés, Gyomorcsavarodás,Csípőízületi diszplázia.
Tacskó és a Máltai selyemkutya azért mert olyan édesek, jó családi kutyák és jól tarthatók lakásban és könnyen taníthatók.
Német juhász és a Rottweiler meg azért meg jó házőrzők, ők is jó családi kutyák, könnyen lehet őket tanítani és jókat lehet velük kirándulni.
Rosszat talán a Német juhászra tudok méghozzá annyit, hogy a fajta nagyon túl lett tenyésztve így sok az egészségügyi problémája....
Nekem a csivava. Olyan hűséges, annyira tud szeretni...neki van a legnagyobb szíve. Szerintem senki sem szeret nála jobban. Igazi társ. Engedelmes, és rendkívül okos, értelmes. Nem kerül semmibe, nagyon keveset eszik.
Rossz: gyors anyagcsere, ugatós fajta..amiről le kell szoktatni. És egy ilyen kicsi kutyát nehéz igazán kutyának tekinteni, de muszáj. És akkor semmi gond.
Labrador <3
Jó indok: Olyan cukik a szemei xD, és persze a vakvezető képessége is lenyügőző (persze nem ez nem minden labradornál van így)
Rossz: Nem is tudok róla rosszat irni.:) Egyszerüen egy csodálatos kutya fajta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!