Őszül a kutyám? Van ilyen?
Figyelt kérdés
A kutyámnak tisztára előszült a szőre. Ez most azért mert öregszik? Létezik ilyen egyáltalán? :O2012. júl. 12. 20:02
1/7 anonim válasza:
Az én kutyám 3 éves és fekete színű, de jelentek meg rajta fehér szőrszálak. na és? :)
2/7 anonim válasza:
Hogyne létezne. Mi két hónapja temettük Dorkánkat. 17 éves volt, és bizony nagyon sok ősz szőrszál volt a bundájában. Puli volt
3/7 anonim válasza:
Persze hogy van 4-5 éves koruktól szoktak őszülni a kutyák:)
4/7 A kérdező kommentje:
Húú,akkor megnyugodtam. Az enyém is puli vagyis nem az az igazi puli hanem keverék féle. És már 7 éves körül lehet, ha nem tévedek. Csak hát régen olyan szép fekete volt így meg nem szép. :S :(
2012. júl. 12. 20:09
5/7 anonim válasza:
Igen létezik. Az én kutyám 4 évesen kezdett őszülni a szája alatti szőrön. De minél idősebb annál többet őszül.
6/7 anonim válasza:
Nem szép??? Az enyém is korom fekete labi keverék. 10 éves, és őszül. Szerintem ez egy csodálatos dolog, annyira szép a bölcs kis őszes pofijával.
7/7 A kérdező kommentje:
Nekem kiskoromban volt egy gyönyörű szőrű kutyám aki már 10 éves körül volt és egyáltalán nem őszült. Nagyon szép fekete volt. Aztán egyszer csak kiszökött az utcára és nem jött vissza. :((
2012. júl. 13. 11:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!