Az embereknél is van olyan hogy pl. egy srácnak már 17-18 évesen megjelennek az ősz hajszálak.Ilyen a genetika.
Valamelyik kutya gyorsabban, valamelyik lassabban őszül.
2010. márc. 20. 18:52
3/12 anonim válasza:
Az enyém még csak fél éves és már a nyakán,hátán,farokál eléggé őszes!
2010. márc. 20. 18:55
4/12 anonim válasza:
Lehet, most alakul még a szőrszíne. Pl. só-bors schnauzer majdnem feketén születik, majd folyamatosan kivilágosodik. Lehet valami ilyesmi gének is belekeveredtek a kutyusodba.
2010. márc. 20. 18:58
5/12 anonim válasza:
Az én kutyám 4 hónapos de a pofiján már szürkés színü a szőre..de ez engem nem akadályoz:) te se törődj vele:)
2010. márc. 20. 18:59
6/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
Természetesen ettől még ugyanúgy szeretem a kutyusom.
Csak furi, mert az előző kutyusunk is pulikeverék volt, csak szuka és 13évesen nem volt ilyen ősz.
2010. márc. 20. 19:02
7/12 anonim válasza:
Nekünk egy snaci-vizsla-retriever keverékünk volt. Gyerekkorában tök fekete volt, fehér mellénnyel. Kb fél évesen elkezdett őszülni a hasa és a combja hátsó fele, majd 1,5 éves korára bebarnult a pofaszőre. Ezek ilyenek, mindig okoznak meglepetéseket. :)
2010. márc. 20. 19:08
8/12 anonim válasza:
Szerintem ne aggódj. Ez a génjeiben van benne.
Nekem a westiemen nem fog látszani hisz fehér--szürke színre őszül :D
2010. márc. 20. 19:14
9/12 anonim válasza:
lehet, hogy kevésbé pigmentált, ami öröklődik, de a vitaminok, ásványianyagok pozitiv hatással lehetnek.
Milyen étrendje van?
2010. márc. 20. 20:18
10/12 A kérdező kommentje:
Dog Chow-t eszik. Most volt egy hormonális betegsége, kihullott két oldalt egy foltban a szőre, de már nő neki vissza.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!