Melyik beagle kennelből vegyek kiskutyát?
Én legelőször inkább a menhelyet ajánlanám, esetleg gyepmesteri telepet. Ha innen fogadsz örökbe, 2 életet is mentesz, és egy életreszóló barátra teszel szert. Esetleg még olyan helyet ajánlanék, ahol nem a legjobbak a tartási körülmények, hogy innen ments ki egy kutyust. Elképzelhetetlen szeretettel hálája meg.:) Tapasztalat.:)
2009. júl. 12. 18:17
Van pár kennel amelyikből tudnék ajánlani.
Milyen célból szeretnél?
Hobbiként?Tenyésztésre?Kiállitásra?Munkavérvonalút?vagy csupán egy gyönyörűséges, egészséges biglit szeretnél?
Jópár beagle tenyésztőt ismerek.Egy csomóról csak hallottam. A legtöbb tenyésztő eredményességével is tisztában vagyok. Szóval azt hiszem tudok segiteni :)
Bátran irj emailt, inkább privátban ajánlok, majd leirom kitől mire érdemes, mit lehet tudni róluk stb.
2009. júl. 12. 18:55
3/11 anonim válasza:
Én egyet értek 18:17-el bár én még nem tapasztaltam de az a kutyus amelyiket kihozod a menhelyről biztos hogy hűséges társad lesz és nagyon hálás lesz neked!
2009. júl. 12. 21:02
4/11 anonim válasza:
Előző vagyok bocsi kicsit hülyén fogalmaztam
2009. júl. 12. 21:03
5/11 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat,főleg a 2.nak.Mindenképpen fogok írni holnap.(mert most nincs sok időm,mennem kell dolgozni)A többbi válaszolónak meg annyit,hogy igaz,én ebben nem is kételkedem hogy nagyon aranyos kutyák vannak a menhelyen,de valószínűleg azért tettem fel a kérdést mert fajtatiszta kutyust szeretnék.
Igen, és a menhelyeken elég nagy számban találhatók fajtatiszta kutyusok, kortól és nemtől függetlenül is.
2009. júl. 13. 15:35
7/11 A kérdező kommentje:
Az lehet,de nem tk val,tehát semmi sem bizonyítja hogy fajtatiszta.Lehet,hogy csak hasonlít rá.
Az én unokatesómék a Biatorbágyi menhelyről hozták a beagle kanjukat, és nem csak hogy hasonlít a fajtára, de tudajdonságra is stimmel. Nagyon gyönyörű!! Még szerencse, hogy ivartalanított, bár így is meglógott egy körre, de haza is ment szerencsére, bár póráz nélkül nem lehetne sétáltatni, nagyon önfejű...
Azért látni rajtuk, hogy fajtatiszták-e, vagy sem.
2009. júl. 13. 19:09
9/11 A kérdező kommentje:
Hát szerintem meg nem.Aki szaporítótól vesz kutyát,elvileg azok kutyája is fajtatisztának látszik.Mert lehet,hogy vagy -5 generációval előbb volt egy másfajta kutya és az már úgysem fog látszódni.És a menhelyen törzskönyvet nem adnak és nekem az kell.
Hát, ha ragaszkodsz a TK-höz, akkor megértem!
Kiállításokra is fogtok járni, vagy csak hobby célból szeretnéd??
2009. júl. 13. 23:05
Kapcsolódó kérdések: