Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Önkéntes szeretnék lenni egy...

Önkéntes szeretnék lenni egy menhelyen, de félek a kutyáktól? (lent)

Figyelt kérdés

Sose volt még kutyám.Nagyon szeretnék már évek óta,de nincs rá lehetőség.Mivel alapból szeretem az állatokat,gondoltam szivesen lennék önkéntes.De ugyanakkor meg félek,hogy megtámadnak.Vagy ők verekednek ott össze és én meg nem tudom,hogy mit kell csinálni.

Lelehet győzni ezt a félelmet ha jelentkezem önkéntesnek?

Vagy van így értelme egyáltalán?

2012. júl. 12. 15:19
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Kérj először szelíd kutyákat, majd szép fokozatosan kialakul a bizalom. Ezt tapasztalatból írom. :)
2012. júl. 16. 21:05
 12/15 Hovarju ***** válasza:

Szerintem nyugodtan jelentkezz. Ha a jelentkezésél elmondod a problémáidat, biztosan tudnak segíteni. Jó terápia az ha megismered azokat az állatokat, amiktől félsz.

Elöszőr biztos, csak barátságos kutyusokat biznak rád.

Saját kutyát, csak akkor válassz, ha már nem félsz. Lehet, hogy pont a menhelyen fogod megtalálni az álom kutyust.

2012. júl. 19. 17:12
 13/15 anonim ***** válasza:

Ha Budapesten laksz, itt jelentkezzél:

[link]

2012. júl. 19. 19:40
 14/15 anonim ***** válasza:
amugy te goblin vagy???
2012. júl. 19. 23:14
 15/15 anonim ***** válasza:
Figyelj! Először inkább fogadj örökbe egy kistestű kutyust, kölyköt, lehetőleg keveréket, vagy valami nyugodtabb fajtát. A szereteted ami felé fog irányulni legyőzi a félelmedet, a tartsa pedig önkénytelenül is arra fogja terelni a szemléleted, hogy minél több kutyás barátot szerezz. Így szép lassan az életed részévé vállnak ezek a szelíd négylábúak. Én azért ajánlom, hogy előbb szerezz be egyet, mert így egy meghittebb kapcsolatot alakthatsz ki vele. Sokkal inkább a szívedbe fogadod, nem csak 1 a sok közül szerep. Amúgy a kölyök kutyák úgynevezett "szeretethormont" és "boldogsághormont" termelnek az agyban. Szóval így vagy úgy, már az első héten bele szeretsz majd a csöppségedbe. ;)
2012. júl. 20. 10:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!