Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kutyasétáltatás menhelyen?

Kutyasétáltatás menhelyen?

Figyelt kérdés
Sziasztok, egyik barátnőm mesélte hogy nyáron szeretne munkát keresni. De eléggé félénk szóval nem akart ilyen eladóféleségnek menni. Tőlem kérdezte, hogy vajon Magyarországon is lehet pénzt kapni kutyasétáltatásért a menhelyeken? Végül is azok a szerencsétlenek folyton be vannak zárva egy lepke puki nagyságú helyre.Szerintem elképzelhető ez a dolog, de nem igazán hallottam még róla...Szerintetek?
2012. júl. 3. 18:10
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
ezt önkéntesek szokták csinálni
2012. júl. 3. 18:11
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem kap érte pénzt, itt ezt önkéntesen ingyen csinálják! :)
2012. júl. 3. 18:12
 3/9 A kérdező kommentje:
oké, köszi, akkor felvilágosítom ;)
2012. júl. 3. 18:13
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

a menhely örül,hogy eltudja látni a kutyákat, nem hogy egy embernek fizetni mert kutyát sétáltat..a menhelyeken csak önkéntesek dolgoznak,mert segítenek a kutyákon nem kapnak érte pénzt sőt van aki saját zsebből fizet ezt azt..

elmehet menhelyre kutyasétáltatónak ,de nem fog pénzt kapni

2012. júl. 3. 18:13
 5/9 A kérdező kommentje:
Oké, köszi ;)
2012. júl. 3. 18:17
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem mondd a barátnődnek, hogy menjen el, legalább szerez tapasztalatot. Nem baj, ha ingyen munka, abból is rengeteget lehet tanulni. És így szokja majd az ilyesmit és jövőre akár eladónak vagy ilyen "komolyabb" munkahelyre is mehet. le kell küzdenie a félelmét, ha boldogulni akar majd a későbbiekben! :)
2012. júl. 3. 19:31
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
nem csak menhelyen kell kutyát sétáltatni. a környéken plakátoljatok, hogy vállal egy órát x forintért. helyi honlapokon is lehet reklámozni, vannak akik élnek a lehetőséggel, szerintem inkább a nagy háztömbökben.
2012. júl. 3. 22:56
 8/9 anonim ***** válasza:
31%
Szerinted a menhelynek ilyenre van pénze? :DD
2012. júl. 3. 23:37
 9/9 A kérdező kommentje:
Utolsó előtti, és az előtti, köszi. Utolsó: elmondták már előtted, felfogtuk, nem kell többször is lekorholni érte. :/
2012. júl. 4. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!