Ti mit tesztek, ha kutyasétáltatás közben rátoktámad egy kutya?
Sajnálatos. Ezt csak megelőzni lehet. Vagy máshová viszed sétálni a kutyád, vagy felkészülsz eszközökkel a kutyák ellen. Illetve beszélsz a gizdákkal, hogy ne így sétáltassák a kutyájukat.
Nekem szerencsére nincs ilyen problémám, a komondort se ember, se kutya nem meri megközelíteni. Az agaram pedig olyan gyors, hogy egy kutyának sincs esélye. De ha hasonló helyzetben lennék, mint Te, akkor a fentieket tenném. Leginkább jobb a békesség miatt máshová vinném sétáltatni a kutyám.
Hát ha ilyen vakarékok a lábamra támadnak én gond nélkül lerúgom magamról.tudom nem szép dolog,de ilyenkor nincs mást tenni. Nagytestű szerenbcsére még nem támadt nekem,volt olyan amelyik próbálkozott,de ráordítottam és elszaladt.
A paprika spray jó megoldás lehet,különösebb kárt nem tesz a kutyában,de elmegy a kedve a támadástól.. hátránya,hogy a saját kutyádra is juthat belőle sajnos,de még mindig jobb mintha szétszedné a másik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!