5 hetes kiskutyát lehet szabadon tartani az udvaron egész
nap és éjszaka is?
Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy egyedül lesz az udvaron, nem kell éjszakára lezárni? van neki kutyaól, oda fog húzódni?
2009. júl. 12. 14:41
1/5 anonim válasza:
5 hetes kutyának még 3 hétig az anyja mellett a helye.
Még egy oltása sincs, semmiképp ne tartsd a kertben és ne egyedül. Legalább a 3. oltásáig tartsd a házban, ahol nem találkozhat olyan hellyel ahol pl. oltatlan macskák járnak.
De ne hozd el az anyjától 5 hetesen!
2009. júl. 12. 14:45
2/5 anonim válasza:
Tényleg az annya mellett lenne még a helye 8 hetes koráig... De, nem javaslom h., egyedül hagydd kinnt, mivel nem fogja átaludni az éjszakát és tesem úgy fog vonyítani... Szereintem jobb ha, éjszaka bennt van.. Ezzel annyi a baj hogy, beszokik egyszerűen és utánna nehéz kiszoktatni....
2009. júl. 12. 14:49
3/5 anonim válasza:
5 hetes? jézus. Én 8 hetesen hoztam el mert úgy tudom akkor már teljesen független nem kötődik annyira az édesanyához. Egy 5 hetes kiskutya még gyerek. NE TARSD KINNT AZ UDVARON!!! Nagy-nagy felelőtlenség lenne. és az is nagy felelőtlenség volt, hogy 5 hetesen elhoztátok az anyától.
2009. júl. 12. 15:39
4/5 anonim válasza:
Az egy éves kisgyereket magára hagyod? Gondolom nem... egy ilyen pici kutyára úgy kell gondolni és figyelni, mint egy kisbabára. Legalább 10 hetes koráig aludjon benn a házban (lehet az garázs, előkonyha, bármi). Napközben is csak felügyelet mellett legyen kinn a kertben.
Ha járnak macskák a kerten keresztül, önsétáltató kutyák a kerítés mentén, ki se legyen engedve, hiszen nincsen oltása, teljesen védtelen mindennel szemben.
Ki volt az a marha, aki öt hetesen odaadott nektek egy ilyen csöppséget? A testvéreivel kéne alap szocializációt tanulnia, és az anyukája cicijéből szopiznia...
Egyáltalán milyen fajta?
2009. júl. 12. 15:52
5/5 anonim válasza:
Nem volt szerintem felelőtlenség elhozni 5 hetesen, de télleg ki ne vidd az udvarra éjszakára! Sőt egyedül se engedd majd ha nagy kutya lesz 1 éves akkor engedd ki egyedül de estére szerintem semmiképp csak ha nagytestű kutya lesz akkor engedd az udvarra ki egyedül éjszakára, ha kistestű akkor aludjon bent veled!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!