A boxerek önzőek? Van akinek odaviszi a lába elé a boto/labdát?
Figyelt kérdés
Van egy boxer kutyánk aki már 13 hónapos,nagyon szeret játszani,főleg labdákkal és botokkal.
Ha eldobok neki egy botot önfeledten rohan utána és visszahozza, de amikor elkérem tőle egyszerűen nem hajlandó odaadni..inkább elrohan velem mert az az ÖVÉ.Már próbáltam jutalomfalattal díjazni amikor nagy nehezen elvettem tőle, de ez sem volt megoldás.Meg lehet tanítani,hogy tegye a lábhoz vagy a boxerek ilyen kis önző dögök?:)
2012. júl. 11. 22:08
11/13 anonim válasza:
Hívd magadhoz. ha nem megy, akkor menj oda, és ahogy a labdánál is írtam érd el, hogy odaadja. Fogd meg, vagy lépj rá, és várd meg, amíg feladja, és otthagyja.
12/13 A kérdező kommentje:
Oké köszi ez már megvolt akkor.:)
2012. júl. 12. 18:38
13/13 anonim válasza:
nem hiszem h benne van a jellemében mert az enyém (még kicsi) de mindig visszahozza és leteszi a lábam elé, hogy dobjam már el neki még 1szer. de lehet h csak azért mert az apja boxer keverék de nemvalószínű...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!