Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Titeket nem idegesít fel a...

Titeket nem idegesít fel a sok hülye ember aki nem bírja orvoshoz vinni a kutyát?

Figyelt kérdés
2012. júl. 11. 11:38
1 2
 11/12 anonim válasza:
Dehogynem! Elég idegesítő! Ahogyan a 4-es válasz írója is mondta, hogy régebben milyen volt a mentalitás sokan még ma is így vannak vele, hogy "csak egy kutya" majd lesz vele valami. Az enyémnek ha bármi baja van rögtön rohanok vele a dokihoz. De ismerek olyanokat akik még az éves veszettség elleni oltásra sem vitték a kutyáikat mert drága, persze piára meg cigire volt pénz, ennyit erről. Az ilyenekre nem kéne rábízni még egy szobanövényt sem. Ha mindenki felelősségteljesen vállalná ezeket a dolgokat akkor nem lennének vagy legalábbis üresen állnának a kutyamenhelyek ugyanúgy mint a gyermekotthonok... Lehet kicsit sarkítottam, bocsi.
2012. júl. 13. 10:48
 12/12 sippara ***** válasza:
De igen, felidegesít... kb két hete csúnyán fel**** az agyam egy szaporító idiótán, végig próbáltam civilizált maradni, a "kedves" kérdező anyázott ahogy illik... Végeredmény: engem kitiltottak, a kérdés még fent van, ha jól tudom (egy hete még fent volt).
2012. júl. 23. 01:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!