Szerintetek milyen keverék lehet ez a kutyus?
Figyelt kérdés
Pontosan ugyan ilyen kutyusom van csak vannak még benne barna pöttyök. Kb mekkorára fog nőni? És milyen keverék lehet?(és azért nem az én kutyusomról raktam fel képet mert nem tudom , hogy hogy kell:/)
2012. júl. 11. 00:00
1/11 anonim válasza:
A mintázata alapján szerintem van benne német vizsla. Amúgy nagyon szép kutya:)
2/11 anonim válasza:
Szerintem erdélyi kopó és német vizsla lehet. Nagyon cukker! :) Szóval kb. vizsla méretű lesz.
3/11 A kérdező kommentje:
Rendben köszi a válaszokat:) szerintem is nagyon édes kutyus.:P Ma fogadtuk örökbe.:)
2012. júl. 11. 00:21
4/11 A kérdező kommentje:
*és köszi szerintem is nagyon édes kutyus:)
2012. júl. 11. 00:26
5/11 anonim válasza:
Gratulálok,gyönyörű kutya!
Amúgy www.kepfeltoltes.hu és itt csak feltöltöd a gombbal,megnyitod és a linket ide bemásolod:)
6/11 A kérdező kommentje:
Köszii:) Akkor rakok fel majd képet a kutyusról:) És köszi szerintem is szép kutyus:)
2012. júl. 11. 00:57
7/11 anonim válasza:
Német vizsla, kopóféle. Nagyon aranyos, kis elesett még ahogy a fotón látom!
8/11 anonim válasza:
10/11 anonim válasza:
76%-os 3. képed lesújtott.. xd
Kutyát cserél tüzifára....
meg kitűnő vérvonalú, őrzi a kertet xdxd
jézusom..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!