Az egész jobbikos csőcselék gusztustalan! Szégyen, hogy ilyenekkel kell együtt élnünk...
2012. júl. 10. 19:03
2/17 anonim válasza:
Miért, miért, miért kell megmérgezni egy állatot ? Vannak idióta emberek akiknél nem lehet megérteni mit miért csinálnak, sok a degenerált ember....
2012. júl. 10. 19:05
3/17 anonim válasza:
a cikk riportjára nem reagálok inkább (jogos önvédelem) azért annak örülök hogy amikor megrugja a kutyát utána kap egy másik tüntető a gyereknek hogy héló hülye vagy?
2012. júl. 10. 19:08
4/17 anonim válasza:
Megérdemelné, hogy szájkosár és póráz nélkül engedjék össze a kutyával.
2012. júl. 10. 19:11
5/17 anonim válasza:
Szerintem ez nem feltétlenül a kutya ellen irányult. Ebben az országban olyan kilátástalan az emberek helyzete, nincs munkahely, nincs pénz, hitel, kölcsön, itt olyan indulatok vannak emberekben amit mi el sem tudunk képzelni. Egyik napról a másikra "elviszik" az ember házát, az egész életét, nem lesz nyugdíja, stb. Persze hogy így viselkednek az emberek. Sajnos. A kutyát nagyon sajnálom, de én mindig a kiváltó okot keresem, az ilyen eseményeknél. :(
2012. júl. 10. 19:14
6/17 anonim válasza:
A rendőrök helyében akinél voltak a kutyák, biztos hatalmasat húztam volna rájuk gumibottal.
Gerinctelen féreg az ilyen. Tudja hogy nem mehet a rendőrnek hát akkor neki megy a harapásképtelen pórázon lévő kutyának.
2012. júl. 10. 19:15
7/17 anonim válasza:
Hát nem azért de érdekes módon az ismeretségemben több férfi is elég rosszul áll az élet sok területén , indulatok vannak bennük és mégsem mennek ki ellentüntetni és őrjöngeni aztán egy szerencsétlen állaton levezetni a dühüket.
Az ilyen "embernek" a mentalitásában van hogy állatot lehet bántani. Nem elkeseredettségében teszi szimplán túlteng bennük az adrenalin.
2012. júl. 10. 19:18
8/17 anonim válasza:
#6: Az igaz, amit írtál, csak hogy nem azok az emberek voltak ott, hanem az az agresszív, intoleráns, IQ-gyenge csürhe, akik ilyenkor akarják kiélni magukat, hogy most többet megengedhetnek, mint máskor.
2012. júl. 10. 19:19
9/17 anonim válasza:
azért rugta meg a kutyát, mert ő megmutatta, hogy milyen bátor. Én baromi egyszerűen megoldanám, ugy mint a francia katonáknál a tömegoszlató kutyákkal. Szájkosár le, és hajrá!!!! ezek a tipusú emberek azok, aki "csak" a balhé kedvéért telefonfülkéket borogatnak, autókat rongálnak, kukákat gyujtogatnak.
csak azt felejtette el ez a vitéz, hogy ebben az esetben a szolgálati kutya ugyanugy állományba tartozik, tehát hivatalos személy", igy gyakorlatilag egyenértékű a cselekménye azzal, mintha magát a rendőrt rugta volna fejbe.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!