Hogy lehetnek ilyenek az emberek?
Találtunk egy kutyust és úgy néz ki hogy megtartjuk de azért még körbe néztünk máshol is és vittük őt is nem e ismeri fel valaki. Erre az egyik házból kijön egy nő és finoman közölte velünk hogy vigyük innen azt a büdös,retkes dögöt mert zavarja a kutyáját és ha nem visszük el kiengedi a kutyáját és esküszik rá hogy szét tépeti vele a kicsit.
Inkább elmentünk az utca másik végére és ott is megkérdeztünk pár embert de akkor láttuk hogy az a nő pórázon hozza kifele a kutyáját /alig tudott parancsolni neki/ és még valamiket ordibált de azt már nem értettem.
Mi meg gyorsan elkezdtünk futni mert a kutya nagyon húzta felénk és féltünk hogy elengedi.
Hogy lehet ilyen egy ember?
És ez a nyanya elfelejtette, hogy az állatkínzásért büntetés jár?
Annyira, de annyira fel vagyok háborodva, hogy leírni sem tudom, mit érzek. Gyűlölöm az ilyen embereket!!
Ha ez a hölgy tényleg a fejébe vette, hogy megöleti az ártatlan kiskutyát, akkor jobb lesz, ha gyűjtötök valami bizonyítékot róla, mert ez tűrhetetlen! A mai Metropol újságban is ezt javasolta egy illető a macskakedvelő hölgynek, hogy gyűjtsön bizonyítékokat a környékről, mert gyakran bántalmazzák, megölik a cicáit.
köszönöm!!
Én sem hiszem hogy ránk engedte volna de olyan fejet vágott annyira megijedtem majdnem elejtettem a kutyust is.
Nem tudom,hogy lehet ilyen,nincs jobb dolga..nem értem én se.
Elmentek megkérdezni,hogy esetleg nem ismeri,nem az övé és ilyet mond..Miért??!! Érthetetlnek az ilyen emberek..
Nem álldogáltunk s kutyussal végig az ölemben volt és amikor megszólt a szomszédhoz is becsengettünk de az a kutya csak egyre jobban ugatott...Telefon sajnos nem volt nálam.
Köszönöm a válaszokat!!
köszi!!
nem is megyek arra többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!