Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ti hogy neveltétek szobatiszta...

Ti hogy neveltétek szobatisztaságra?

Figyelt kérdés

2 hónapos Puli kiskutyámat szeretném szobatisztaságra nevelni mert állandóan bepisil a szobákba .

Nem kerül ki belőle sok folyadék..de elég gyakran teszi .

Amúgy 3 napja van nálunk

Köszönöm előre is a válaszokat :) !

#Pulii
2012. júl. 9. 22:09
 1/4 anonim ***** válasza:
Mi úgy csináltuk, hogy mindig kivittük egy 5percet (pl.lementünk az utca aljára) mindig kb. ugyan abban az időben kell,az enyém megjegyezte, és tudja, hogy mikor viszem le, mikor megy ki stb.
2012. júl. 9. 22:13
 2/4 anonim ***** válasza:

Szia! :)

Nekem is egy Pulim van. Még kicsi vidd ki/le 1-2 óránként. Majd úgy 5 hónapos koruk körül elég lesz csak 3-4 óránként majd végül 1 éves koruk után vagy még előbb elég lesz naponta 3x-4x is... Bár én inkább 4-et mondanék. Az én Pulim 1 éves. Én így csináltam és szobatiszta. És egy nagyon fontos dolog ha kint pisil/kakil akkor nagyon dicsérd meg őket!!

2012. júl. 9. 22:14
 3/4 anonim ***** válasza:
Panel kutyám van! 8hetesen elhoztam 2héten keresztül 2óránként vittem le még éjszaka is és 10 hetesen már az ajtó előtt ült amikor dolga volt! kemény 2 hét volt de megérte!
2012. júl. 10. 10:46
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem is lakásban van a kutya. Most 5 hónapos még nem teljesen szobatiszta de már alakul. Én is úgy csinálom,hogy 2-3 óránként leviszem és ha elvégezte a dolgát megdícsérem. Ha a lakásban történik a baleset akkor figyelmen kívül hagyom. Már ott tartunk,hogy megy az ajtóhoz és jelzi,hogy mennie kell. Még éjjel történik baleset de már szépen alakul. 6 hónapos korára remélem teljesen szobatiszta lesz.
2012. júl. 10. 12:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!