SOS? Bőv. Lennt!
Hihetetlenül sovány, nem parazitamentes, furán teszi a lábait, szerintem fájnak a térdei, elég csúnyák. Orvos két évente látta.
A kora miatt csak azért aggódok, mert eleve nem sokáig élnek, és ebben a korban ilyen rossz állapotban mennyire lehetne sikeres a "mentőakció".
Félek mire helyrehoznám, elpusztulna. És azért nem hiszem hogy két fillérből meglenne. Persze ez nem akadály, inkább tényleg attól tartok, hogy mire eljutunk addig a pontig, hogy mindenki boldog, ő elpusztul.
Köszönöm szépen a segítséget. Azt hiszem nem vállalom be. Több nagy csomót is találtunk a csontozatán. A hátsó lábai szemmel láthatóan fájnak.
A szívem szakad meg érte, szégyellje magát a gazdája, hogy így bánik az állatokkal és még állattartónak is mondja magát. Valahol felelősnek érzem magam, hogy nem merem bevállallni, de ha meg befogadom és nem fogom tudni a gyógykezelését biztosítani sem fogom magam jobb embernek hinni. Nagyon nagyon nehéz döntés ez.
Sajnos nem tudok minden rossz helyzetben lévő kutyát bevállalni. Persze egészségi állapot nem másodlagos dolog, mert ha csak ételről, vitaminokról, gyógyszerekről kell gondoskodni, akkor rendben. De mivel magam tudom, hogy nem tudom a műtéti költségeket állni, így nem teszek felelőtlen lépést.
Most ezt nagyon szemrehányóan mondtad egyébként kedves utolsó.
Hidd el hamarosan annak a kutyának remek dolga lesz!
Bárminél jobban büntetném azokat az embereket, akik felelőtlenül vállallnak állattartást, nagyon remélem ez az ember is megkapja a méltó büntetését!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!