Fejét folyamatosan rázza, vakarja a fülét. Ma elvittük állatorvohoz, de nem talált benne semmit. Gyönyörű szép tiszta szőr mentes a füle. De még mindig rázza. Miért?
2009. júl. 11. 10:46
1/9 anonim válasza:
Menjetek másik dokihoz.Lehet,hogy egy toklász átszúrta a dobhártyát.Biztos,hogy van ott valami,ha rázza a fejét.
2009. júl. 11. 10:50
2/9 anonim válasza:
Ne hagyd annyiban, menj másik állatorvoshoz!
2009. júl. 11. 10:54
3/9 A kérdező kommentje:
Ha toklász lenne benne akkor csúnyán váladékozna. Nem szúrta át semmi a dobhártyáját az orvos tisztán látta mindkét fülében a dobhártyát. Amúgy meg jól van kedélyállapota kitűnő, enni eszik, inni is iszik, játszik, ugat (jól hall)
Orvos azt mondta: idegen test nincs egyik fülében sem. nagyon tiszta.
2009. júl. 11. 10:54
4/9 anonim válasza:
Első vagyok.Nekünk nem váladékozott,csak onnan derült ki,hogy rázta a fejét és a doki vette észre.Egyébként nekem úgy tűnik,hogy csak megnyugtatást akarsz,hogy nincs semmi baja.Pedig tuti van,ha rázza.Nem bántásból írom hidd el!Egyébként meg azt csinálsz amit akarsz,hiszen a te kutyád!Én csak azt mondtam,hogy mit tennék a helyedben,hiszen ezt kérdezted!Jobbulást a kutyusnak!
2009. júl. 11. 11:00
5/9 A kérdező kommentje:
Nemrég jöttem haza mert gödöllőn lakunk és Veresen rendel az orvos. 5000Ft-ot otthagytunk azért, hogy a műszerrel megnézte mindkét fülét meg szerintem fájt is volna neki ha lett volna ott vmi. Hiszen jó mélyre lenyomta azt a műszert és nyikkanás nélkül tűrte, meg azért mert nyomott bele nyugtatófolyadékot.
Nem tudok ennél többet tenni érte, az orvos sem érti miért csinálja ezt. Amúgy tegnap voltam vele a mi állatorvosunknál és kapott advantix-ot, de hát azt a hátára. nem hiszem, hogy ehhez most köze lenne. orvos kellő képpen megnyugtatott, meg láttam mit csinált vele, hiszek neki. ebbe belehalni nem fog a kutyám.
2009. júl. 11. 11:07
6/9 anonim válasza:
Pénzes doktornál voltál?
2009. júl. 11. 11:11
7/9 A kérdező kommentje:
Ez állatorvosi ügyelet még szép hogy ennyibe kerül. Miért vannak olyan állatorvosok akik ingyen dolgoznak? itt nálunk csak pénzes dokik vannak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!