Milyen kutyát vegyünk, hogy elűzze a betörőket, ha betörnének? (lent)
Figyelt kérdés
Betörtek tegnap előtt éjjel hozzánk.Van egy kutyánk,ő epilepsziás sajnos,tehát nem tudta el kapni őket.Milyen kutya lenne alkalmas,hogy ne merjenek bejönni? Rottweiler-re gondoltunk.2012. júl. 8. 10:45
1/15 anonim válasza:
roti is jó,de a német juhász,dobermann,kaukázusi juhász kutya,medveölő ezek a fajták garantáltan jók :)
egyik ismimhez állandóan betörtek, amióta két medveölője van azóta egyszer sem törtek be :D
de ezeknek a fajták, következetes nevelés kell és a kutyasuli sem árt!!
2/15 anonim válasza:
jajj a hülye vagyok, a kaukázusi és a medveölő ugyan az a kutyafajta csak más az elnevezés vagyis mind2-őt használják..
3/15 anonim válasza:
Az első választ pótolom ki: shar-pei, akita, kuvasz.
4/15 anonim válasza:
Először is, mire a kutya eléri azt a kort, hogy rendesen védeni tudjon, az 1,5 -2 év. Másodszor, ha a betörő be akar menni, be is fog. Max. lemérgezi a kutyát vagy ami a legújabb trükk, hogy telenyomja purhabbal (megfullad tőle) és aztán szabad a pálya. Szerintem vegyetek inkább egy riasztót, egy normális kutya árából kijön egy jó rendszer, és az azonnal véd, főleg, ha egy vagyonvédelmi céghez be van kötve, akik riasztáskor kivonulnak.
5/15 bunnyboo válasza:
igen, a rotweller jó döntés de ajánlom még: puli, pumi, bobtail, komondor, golden retwiewer, óriás schnauzer, bernáthegyi, magyar vizsla.
6/15 anonim válasza:
Utolsó, egy kutya attól még hogy nagytestű, nem lesz automatikusan jó házőrző... pl: A goldik tipikusan olyan kutyák, akik képen nyalják a betörőt.
7/15 bunnyboo válasza:
én a kutyák nagy részét ezen az oldalon találtam: [link] a goldit is.
8/15 anonim válasza:
a bernáthegyi se egy vérengző kutya.. szerintem :)
9/15 anonim válasza:
magyar vizsla mint házőrző :D
egyszer sétáltattam egy vizslát mert a gazdái nem értek rá ,ismim a teraszon volt és mi bementünk a kapun a kutya majd megbolondult úgy örült nekünk pedig sose látott..
a legtöbb kutya akivel találkozok a gazdi mindig a kapunál vár és a kutya nem ugrik ránk rögtön ,hanem óvatosan megszaglászik és amikor végzett akkor mehetünk tovább..és a goldi is olyan mint egy vizsla nem jó házőrzők!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!