Milyen kutyajátékot vegyek?
Hétfőn kapok egy keverék kutyust. Már mindene megvan, csak a játék nincs. Nem tudom, hogy milyen típusú játék lenne alkalmas, mert nagyon sok félét láttam. Pl.: frizbi, plüss, sípolós, nem sípolós, labda, gumis, kötél szerűség...Köszönöm a válaszokat.
V.*
Szerintem frizbivel valószínűleg nem tud majd játszani, sípolós megőrjít, labda az jöhet, :) Plüss is felesleges! :)
Szerintem vegyél neki labdát, egy fadarab is jó játék lehet neki...
Ami neked szimpatikus, ezek a cérna kötelek jók, mert rághatja és elvileg még a fogát is tisztítja, ráadásul kitartanak. A labda örök klasszikus, a madzagos labda saját észrevétel szerint nagyon bejön szinte mindnek, gurulni is tud, eldobni is könnyebb lehet húzogatni a gazdival, lóbálni... A plüsst az enyém szereti és vigyáz is rá (ismerősé 1hét alatt ugyanezt a játékot szétcincálja).
Frizbi sem rossz van abból is köteles, nem a sport/verseny típus, azt el is dobhatod, de huzogathatjátok is. Én igazából vennék egyet mert könnyű vele kifárasztani őket, ha szeret játszani. Ráadásul ez 6-700Ft-nál nem kerül többe. Nekünk egy elvileg harapásálló van, nem sportszerűen frizbizünk, hisz ha eldobom fut utána vagy 3-4 kutya általában, de nagyon élvezik és messzebbre megy, mint egy labda.
Nagyon szokták szeretni a sima üres pet palackot, az gondolom úgyis van/lesz otthon, illetve a lukas zokniból, vagy egyéb felesleges ruhadarabból csomózott/göngyölt labdát, kígyót.
A lényeg, hogy nem kell túlzásokba esni. Ha a kutyasuli tervbe van véve, akkor ott általában a madzagos labdát kérik, így abból jó ha van egy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!