Hogyan lehet kiírtani a bolhákat?
Görgess le a kapcsolódó kérdésekhez, ott is ajánlanak valamit.
Szia!
Még nem találkoztam ilyen esettel, hogy 5-6 hetesen már bolhás lenne. De mindenre van gyógyír! Nyugi. Lehet már venni nagyon jó kullancs és bolha irtót. Ilyen a "frontline". Én is ezt használom, és nagyon jó. Az állatorvos is ezt javasolta. Szerintem ez a legjobb. Ilyet tudsz venni állatkereskedésben. De figyelj oda, hogy megfelelő súlynak valót vegyél. Rá van írva, hogy milyen idős és milyen súlyú kutyáknak való. Mivel neked még kicsi, ezért macskáknak valót kell venni. Én is azt vettem, amikor ilyen kicsi volt. Ugyanolyan a hatása is. Úgy körülbelül 2500-3000Ft. 4 hétig kitart. És fürdetni is lehet benne!
Ha van még kérdésed szívesen veszem. Én nagyon értem a yokik világát. Mindent tudok róluk. Mivel viszonylag kezdő gazdi vagy szerintem lesz kérésed. Fordulj hozzám bizalommal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!