Nem néznek rátok furcsán, ha beszéltek a kutyátokkal?
Köszi a válaszokat! :D
ma 15:25 Jó kis sztorik voltak, megnéztem volna.:D:D
M-H Alexandra: enyém így pisil sokszor... mondom neki: pisi, pisi...:DD Emiatt már jópárszor úgy néztek rám, mint egy félőrültre, na de aki nem kutyás, úgy sem érti.
Elég sokszor szoktam beszélni hozzájuk a séta alatt is, itthon is, így szoktam meg, nekem ez a természetes. Akinek meg nem tetszik, ne figyeljen rám.:))
:D Joey is tudja a pisil-t :)
Az mondjuk annyira nem zavar, mert amint mondom, lép kettőt és már pisil is :D A kakil, ami olyan nálunk, hogy mostanában többször kell mondanom, mert keresi a helyet, aztán megzavarja valami és újra mondogatnom kell :D
Alexandra Joey is férfi, biztos őt is zavarja, ha wc-zés közben beszélnek hozzá:)
De valószínű, hogy hülyének néznek, amikor eldobom nekik a labdát és az egyik abszolút nem apportos kutya, de én megdicsérem, ráadásul furcsa vékony hangon, hogy nézd hogy hozza, ügyes vagy. Meg anyósomék szőlő szomszédja egy öreg paraszt bácsi, sokszor szoktam vele találkozni, mindig azt mondja a lovának, hogy nye hát, mi csinász? És rám ragadt teljesen. Szóval ha rosszat csinálnak, akkor nem a nem vezényszót használom, hanem a nye hát, mi csinász-t. Szoktak rám furcsán nézni, biztos gondolják, hogy jó sokat gyalogolhatok velük, mire beérek a faluból a városba:) Sokat beszélek hozzájuk, nem zavar, hogy mit gondolnak. Ha valaki lököttnek tart, hát annak tart.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!