Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit tudok csinálni?

Mit tudok csinálni?

Figyelt kérdés
Nappal amikor meleg van a kutyám mindig be akar jönni az előszobába,én be is szoktam engedni mert sajnálnám a melegbe kint legyen beviszem a vizét is olyankor de utána éjfél körül mindig ugat hogy engedjem ki és ez már idegesít hogy nem tudok aludni valami segítség hogy tudnék neki segíteni kint hogy ne legyen annyira melege?

2012. júl. 6. 14:56
 1/4 anonim ***** válasza:

Napközben engedd be, estefele engedd ki.

Szeret fürdeni? Rakjatok ki neki egy kádat, öntsétek fel vízzel, sok kutyus belefekszik.

2012. júl. 6. 14:58
 2/4 A kérdező kommentje:
Hát van egy beton medencém elég nagy de nem nagyon megy bele esetleg a lábmosóba ami előtte van,nem tudom még mit tudok csinálni a nagy medencébe meg nem rakom bele mert nem akar belemenni akárhogy hívom hogy jöjjön,fogalmam sincs már mit csináljak vele.
2012. júl. 6. 15:02
 3/4 anonim ***** válasza:

Igazából az is nagyon jó, ha a talpait bevizezi. Érdemes a hasát is esetleg, ha engedi.

Nézd, mi ilyet vettünk a kutyusomnak (Auchanban lehet kapni, homokozóként árulják, 4eFt), ez anyósom hétvégi házánál van, én a panelban minden nap 1x bevizezem a lábait és a hasát, ő kéreckedett be már tegnap is a fürdőkádba.

Arra figyelj, hogy mindig legyen neki friss vize! De tényleg jó, ha napközben beengeded, olyan este 9-10 óra fele pedig nyugodtan engedd ki.

[link]

2012. júl. 6. 15:10
 4/4 Mailerdeamon ***** válasza:
Ha van árnyék az udvaron és van előtte víz semmi baja nem lesz. Nem kell semmit rákényszeríteni, ha nem akar bemenni nem kell becsukni, ha nem akar fürdeni akkor meg békén kell hagyni.
2012. júl. 6. 15:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!