Mit tudok csinálni?
Figyelt kérdés
kutyám minden éjjel morog rám meg támad (közép uszkár)2012. jún. 25. 01:54
1/9 anonim válasza:
Mivel nem állsz a kutyanevelés magaslatán, ezért íratkozz be egy kutyaiskolába és ott megtanulhatod, hogyan bánj a kutyáddal!
2/9 anonim válasza:
Ezt fejtsd ki egy kicsit bővebben kérlek, ennyi alapján nehéz elképzelni, hogy hogyan zajlik ez. Miért morog, mikor morog, mi az, hogy támad, és hogyan szoktad ezt lereagálni? Mióta csinálja, mennyi idős kutya, mennyit és hogyan foglalkoztok vele egy átlagos napon?
3/9 A kérdező kommentje:
Amikor még kicsi volt piszkáltam mindig csipkedtem és kb 1 hónapja éjjel mikor kimegyek inni megtámad és menekülök mert megakar harapni meg nappal is nem akar a lakásba beengedn i 7 éves
2012. jún. 25. 21:07
4/9 anonim válasza:
Hát akkor erre itt nem fogsz választ kapni, menj el egy hiperszuper kutyaiskolába, ahol segítenek helyrerakni a kapcsolatotokat. Terrorizáltad a kutyát, nevelni viszont nem tanultad meg, teljes káosz. De megnyugtatlak, sosem késő, csak fel kell kötni hozzá a gatyát :)
5/9 A kérdező kommentje:
Hogy csináljam? :( mindig engem figyel :'(
2012. jún. 25. 21:30
6/9 anonim válasza:
Mondom, összetett a probléma, A-tól Z-ig meg kéne tanulnod kutyázni. Menjetek kutyaiskolába, olyanba, ahol elsősorban a gazdákat képzik, ott tudnak segíteni.
Vagy simán csak kérd meg a szüleidet, hogy segítsenek.
7/9 A kérdező kommentje:
de nem tudnak ökse!
2012. jún. 25. 21:35
8/9 anonim válasza:
Rájött a kutya, hogy te egy omega jellem vagy, a család legalacsonyabb rangú tagja. Ezt a viselkedéseddel rendszeresen meg is erősíted. Az omega pedig megalázkodik és menekül. Ez van. Ha változtatni akatsz, akkor kutyaiskola! Viheted a kutyát is ha akarod, de te mindenképp íratkozz be! :-)))
9/9 A kérdező kommentje:
Aha
2012. jún. 25. 22:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!